AKTUELNO

Ono što je ukućanin ispričao Ognjenu ostavilo ga je bez reči.

Nakon informacije da će najgledaniji rijaliti u regionu biti produžen do 20. juna, a na iznenađenje mnogih, većina zadrugara slavila je zbog ovoga. Milan Milošević bio je jedan od njih, a u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem polako ali sigurno otkriva sve ono što pojedini ukućani vešto žele da prikriju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućanin je u intervjuu ispričao kako on iz svog ugla vidi trenutnu situaciju, a pre svega osvrnuo se na najpopularniji ljubavni trougao koji čine Sloba Radanović, Kristina Kockar i Luna Đogani, a nije mu promaklo ni to da se odnos između Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona znatno promenio otkad je Mina Vrbaški dobila priliku da im postavi nekoliko pitanja.

Čisto sumnjam da će doći do pomirenja između Slobe i Lune. On želi da zadrži prijateljski odnos sa njom, a Kija je ta koja posmatra sve iz prikrajka i kupi poene. Svega je bilo ovde, najviše komplikacija je danas izazvala Mina. Svojim pitanjima je sve poremetila Đeksonu i Andrijani. Nikad se ne zna, ovde se ništa ne zna, tako da, ne bi me čudilo ni da je istina da su on i Mina imali nešto, zaista - rekao je Milan.

Milan je imao još jedno zapažanje što se tiče Kije, a njegov predlog da se ove dve rivalke spoje u izolaciji oduševio je gledaoce.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kija je počela da vređa Lunu, a nikad to pre nije radila. Rekla joj je da ona ima veće grudi od njenih. Mislim da njih dve treba da spojimo u izolaciji, biće tu priča sigurno. Mi se moramo izjasniti za koga smo, a daćemo i signal ljudima napolju šta je to ono što mi vidimo, a oni ne vide - ispričao je Milošević.

Za kraj ovog razgovora takmičar je izjavio da mu je Sloba otkrio jednu veoma zanimljivu informaciju koja ga je šokirala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Situacija između Slobe i Lune će biti katastrofalna. Sloba mi je rekao da joj nikad neće reći ono što bi ona volela da čuje i da će joj sve to samo sasuti u lice, e sad, šta se tu dešava ja ne znam - priznao je Milan.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'