AKTUELNO

Izmaklo joj finalno veče!

Sanja Stanković je poslednja koja je večeras napustila "Zadrugu" i to samo dan pre velikog finala najgledanijeg rijaliti programa ikada u ovom delu Evrope. Ranije sinoć iz Bele kuće izbačeni su i Nemanja Đerić Đekson, Jovana Tomić Matora i Marko Miljković.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ova sada već bivša zadrugarka odmah je po ulasku u studio zagrlila voditeljku Dušicu Jakovljević i novinare. Jovana Tomić Matora nije sačekala svoju devojku u studiju "Zadruge", iako je Sanja ranije u toku večeri plakala zbog Jovaninog izlaska.

Foto: RTV Pink

Ja sam se plašila tog izlaska iz Zadruge. Tamo sam se osećala lepo, a sada me čekaju obaveze, pritisak, tenzija, ne znam kako će se sve odbijati napolju. Plašim se razgovora sa mojima, pa da li će biti sve ok sa Jovanom, kako ćemo ona i ja izdržati pritisak ljudi - rekla je Sanja.

Foto: RTV Pink

Sanja je u nastavku rekla i kako joj je bilo najteže da prizna emocije koje gaji prema Matoroj. Stankovićeva je istakal kako je šest mesec ćutala, a onda je odlučila da prizna svima da voli drugu ženu.

Iskreno, ja sam prva Jovanu smuvala, ali ona je posle mene osvojila. Kada se zaljubim, ja znam svoje ponašanje. Prija mi njeno ponašanje, njena pažnja, pa i svađa - govorila je Sanja.

Autor: S. Kuvekalović

#Sanja Stanković

'