AKTUELNO

Tamo ga već čekaju mnogi koje zna.

Najpopularniji rijaliti šou svih vremena, "Zadruga 2", ne predstavlja da nas oduševaljva iz dana u dan, a Veliki šef pripremio je mnogo iznenađenja, a jedno vas očekuje već u nedelju, kada će Pikova zvezda Marko Stolić ući u velelepni grad u Šimanovcima.

- Osećam se veoma uzbuđeno zbog toga. Iskustvo sa ovakvom vrstom takmičenja nemam i jedva čekam da se uspustim u tu novu avanturu - rekao je on pred Premijernim kamerama i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Najbolje ću se slagati sigurno sa ovim mojim drugarima iz Pinkovih zvezda, sa Aleksom Savić, Zlatom Đurković, Mirkom Gavrićem. Ima tu još dosta tih likova koji su mi zabavni ovako na prvi pogled, a što se tiče nesuglasica, videćemo tamo. Kako se oni ponašaju prema meni, tako ću i ja prema njima.

Na imanje u Šimanovcima ide emotivno zauzet i dovoljno je siguran u svoja osećanja da ne bi mogla da mu se desi situacija kao što je ona koja se desila njegovom kolegi Slobodanu Radanoviću.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO! Željko Mitrović: Pored 'Zadruge', TV Pink ove sezone najviše ulaže u igrani program!

- Odlučio sam da uđem pre svega zbog promocije sebe i svoje pesme. Pevaću im što više da vide da ja pevam više žanrova. Tamo ne ulazim da nađem novu ljubavnicu - objasnio je on i dodao da je siguran u svoja osećanja i da ga devojka podržava u svemu.

Autor: V. T.

#Marko Stolić

#Rijaliti Zadruga

'