AKTUELNO

I ove noći vas na TV Pink očekuju brojna iznenađenja.

Rijaliti "Zadruga 2" počeo je da se emituje pre više od nedelju dana, a već beleži rekordnu gledanost u Srbiji i regionu. Gledaoci su već uspeli da se vežu za nove učesnike, a nekoliko njih već je napustilo velelepno imanje u Šimanovcima.

Zbog velikog interesovanja gledalaca večeras na TV Pink emituje se specijalna emisija čiji su domaćini voditelji Darko Tanasijević i Ognjen Nestorović.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari će večeras izvesti skečeve u okviru zadatka "Naših pet minuta", koje su sami osmislili nakon što su se podelili u osam grupa sa po šest članova, i to ovim redosledom:Prva grupa: Luna, Adam, Brendon, Nemanja, Joca, Mina Druga grupa: Vlada, Ramona, Sneža, Savo, Đuro, Aleksa Treća grupa: Mika, Giba, Nevena, Miljana, Bojan, Dean Četvrta grupa: Marija Kulić, Nadežda, Stanija, Marko, Doreotea, Olja Peta grupa: Toma, David, Aleksandra, MC Damiro, Maja, Marijana Šesta grupa: Marija Jovanović, Rebeka, Zerina, Bane, Lepi Mića, Darija Sedma grupa: Nataša, Zlata, Mirko, Suzana, Lazar, Nikola Osma grupa: Zorica, Rada, Rade, Miljana, Cobe, Bora

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: PREKIPELO JOJ, PA URLALA NA NJIH DVOJE! Luna SUOČILA Vladu i Staniju, pa mu PORUČILA: NE ZANIMAŠ ME, JA PATIM ZA DRUGIM! (VIDEO)

Kako će sve izgledati, kako će se učesnici snaći u svemu ovome, ko će odneti pobedu i šta će biti tema emisije koju će Darko i Ognjen voditi saznajte u nastavku večeri na TV Pink.

Autor: V. T.

#Darko Tanasijević

#Rijaliti Zadruga

'