AKTUELNO

Zamalo da ostanu bez svega.

Ovo veče za zadrugare bilo je veoma zabavno jer su pregledavali razne snimke razgovara koje su vodili prethodne sedmice. Posebno ih je nasmejao snimak razgovora Rade Vasić i njenih sinova Dragutina i Miroslava Vasića kada su pričali o zagorelom pasulju i glumici Mariji Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Naime Rada i njeni sinovi uputilu su pretnju Mariji u trenutku kada je zatražila tanjir pasulja.

Oni ne znaju s kim se igraju, s đavolom. Sve mogu da pokradu, nijednu šminku neće imati, ima da budu nakaze, sve one kose mogu da im uzmem. Oni ne znaju s kim se igraju. Najveća kazna za njih. I donji veš i sve. Jer ako se njemu ona stvar podigne, on sve ruši. Nije džabe ova potencija ove došla - zapretila je Rada na šta su se zadrugari nasmejali, a ona je dalje nastavila kada se snimak završio.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam nikoga ogovorala. Pazite se ako nemate ove kose, ili gaćice, šminke. Ako se udara na nas onda mi udaramo jače - zaključila je Vasićka.

Mariju je snimak nasmejao i izazvao pozitivne reakcije.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MARIJA I LUNA ZARATILE NA KRV I NOŽ, Kulićeva otkrila blogerkinu bolnu priču: Pričala mi je da joj je cela porodica zavijena u crno! (VIDEO)

Ovo je bilo fenomenalno i jako simpatično od gospođe Rade i njenih sinova, to je bilo u nedelju. Oni su kuvali pasulj, taj pasulj je zagoreo i nisu hteli da mi daju tanjir pasulja. Tako da to je bilo simpatično. Kosa je tu, šminka je tu... Bitno da je ovde potencija za reklamu - rekla je uz smeh glumica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

S.S.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Rade Vasić

'