AKTUELNO

Nije joj bilo pravo.

Maja Marinković i Nataša Moskva bile su jako dobre drugarice sve do pre nekoliko noći, kada je Moskva tražila utehu u zagrljaju Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Marinkovićeva, koja je u vezi sa Markom, zamerila je to svojoj prijateljici, te se požalila Luni Đogani, koja se zbog te situacije i posvađala sa Natašom.

Moskva i Maja su se u međuvremenu izmirile, ali je noćas zadrugarima pušten snimak na kom Marinkovićeva sa Lunom ogovara svoju drugaricu.

Samo želim javno da kažem da je Marko Miljković dečko kog poznajem od ranije, i da gajim simpatije prema njemu to bi rešavala ranije. Bilo mi je teško kada je Lazar povredio nogu, bila sam neutešna. Sa Majom sam izgladila odnos. U celoj situaciji me je povredilo što mi ona, kad sam ja histerisala za Jerom, nije priša, već se ljutila što me je tešio Marko. Žao mi je što se Maja požalila Luni - istakla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je to noći ispala maksimalno korektna prema meni, stala je uz mene i ja sam joj zahvalna. Situacija je bila neukusna i nepromišljena. Bilo je jako ružno, shvatila sam to kako sam shvatila, ona mi je prišla, izvinila se, ja sam prihvatila izvinjenje. Tako da je stvar rešena i sve je ok - rekla je Maja.

Đoganijevoj nije bilo drago jer je ona umešana u celu situaciju, te se požalila da se Moskva izvinila Marinkovićevoj, ali ne i njoj.

Ja sam ispala debil, njih dve su se izmirile, a ona je mene izvređala - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto reaguješ ako ne znaš šta se dešava? Žao mi je što si skočila, pogrešila si. Ti si mene napala i nemam šta ja da se izvinjavam ovde svima - odgovorila je Nataša.
Maji možeš da se izviniš, a meni ne. To je zato što mene ne gotiviš a nju gotiviš. Rekla si svoje mišljenje - završila je blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZORICA MARKOVIĆ IZNELA DETALJE O ALEKSANDRINIM MOMCIMA PRE DAVIDA, a onda priznala da su se tajno sastali pre ulaska u 'Zadrugu'! (VIDEO)

Moje mišljenje o tebi je najbolje na svetu, iako si me razočarala - istkla je Moskva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Marija Marinković

#Nataša Moskva

'