AKTUELNO

I dalje misli na njega.

Luna Đogani i ovog popodneva se setila svoje ljubavne veze koju je imala u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" sa pevačem Slobodanom Radanovićem koji je tada bio oženjen pevačicom i pobednicom "Zadruge" Kristinom Kijom Kockar.

Foto: RTV Pink

Pre nekoliko noći pušten je video-snimak na kom su Luna i ostali ukućani mogli da vide da je ova stanarka pričala sa Slobom, a da to nije ni znala jer je Radanović tada pozajmio glas Drvetu mudrosti i pustio svojoj bivšoj devojci pesmu koju je želela da čuje povodom godinu dana od dana kada su započeli romansu.

Ova ukućanka danas je o pevaču pričala sa Jelenom Krunić, a one su ovaj razgovor vodile u spavaćoj sobi, a u jednom momentu Luni su oči bile pune suza.

Foto: RTV Pink

Zgadio mi se. Šta treba da ga zovem p*derom i da mu zovem roditelje seljacima da bi me poštovao? Koliko želim da ga izbacim iz sebe. Gadi mi se! Volela bih kada bi prestali da me pitaju za njega, kada mi ne bi puštali klipove za njega. Kako si mogao da dođeš i da pričaš sa mnom onako hladno? Ovo što ja plačem sada je moja bol koja isparava iz mene - pričala je Luna.

Tokom svog razgovora Luna je istakla i kako je sa Slobom imala velike planove, ali i ispričala da su se jednom videli nakon što se završila prva "Zadruga".

Foto: RTV Pink

On je planirao više od mene. Što je najgore. Samo je igrao igru i ništa više. Verovala sam mu i šta evo kada smo izašli ništa. Njegovi su čak navijali da budemo zajedno, jer su videli koliko ga volim. Jednom smo se videli, ali on je bio druga osoba. Videli smo se nakon finala i to je bila druga osoba i šta ja da mislim nakon toga? Onda je počeo sve ono da neće da se razvede, ona, ona, ona, ona je Bog! Što je najgore ja ne patim za njim, kao velika ljubav, nego zato što sam očajna - nastavila je Đoganijeva.

S obzirom na to da je zaplakala tokom ovog razgovora sa Jelenom, Luna je govorila i kako njeni roditelji reaguju na njene suze, ali i o razlozima zbog kojih je ušla u drugu sezonu "Zadruge" najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima.

Foto: RTV Pink

Oni znaju da sam ja dobro, vide to. Ovo mora da bude moja pobeda, ne kao prvo mesto i to, nego u smislu mene, u smislu da me nisu uništili, a znam da su želeli. Ja da sam ostala kod kuće ja bih se pojela živa - izjavila je Luna.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'