AKTUELNO

Svesna je da pevačica želi da priča sa njom.

Miki Đuričić u poslednje vreme ne krije svoje emocije i osećanja koja ima prema Rebeki Popović. Nakon idiličnog odnosa, oni svoje razgovore sada uglavnom završavaju svađama.

Foto: TvPink Printscreen

O ovom zadrugaru večeras je voditelj Ognjen Amidžić pričao sa Rebekom, a tom prilikom novinarka je istakla da joj je Miki veoma drag, ali da ga za sada gleda samo kao prijatelja.

Foto: RTV Pink

Meni je bilo jako čudno zašto baš Miki Đuričić, ne znam zašto, mnogi ukućani misle da ja manipulišem sa njim, da ja podsećam na neku njegovu bivšu devojku i meni nije prijatno zbog toga i zato se naša druženja završe svađama. Ja njega doživljavam kao osobu koja je deset godina po rijaliti programima - pričala je Rebeka.

Foto: RTV Pink

Nervira me što se u nekim momentima ponaša prema meni kao da nismo prijatelji. Prija mi što je ovde. Bila bih folirant kada bih rekla da postoje emocije prema Mikiju, da ga gledam tim očima. To je laž! Još sam u fazi upoznavanja sa njim. Nisam ljubomorna na ostale žene, ni na Nadeždu, mada sam primetila da ona želi da priča sa mnom, ali meni se to ne sviđa. Samo na osnovu onoga kako se pona ponaša prema meni. Verujem da ću sa njom imati sigurno neki konflikt - govorila je Rebeka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'