AKTUELNO

Volela bih da se malo muvam i flertujem - otkrila je Luna.

Ognjen Amidžić razgovarao je sa modnom blogerkom Lunom Đogani o aktuelnim dešavanjima u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" i prokomentarisala odnos Davida Dragojevića sa kojim je mnogi povezuju i njegove devojke Aleksandre Subotić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksandra i David su mi kao individue mnogo dragi, ali ne volim da prisustvujem njihovim svađama. Oni se svađaju oko gluposti - komentarisala je Luna.

Luna je pričala o njenom odnosu sa Marijom Kulić i Miljanom Kulić, a zatim je iznela svoj sud o zadrugarkama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana i Marija Kulić su osobe koje me mnogo mrze. One su veoma ljubomorne i to se mnogo vidi - pričala je Luna.

S obzirom na to da mnogi Lunu povezuju sa Markom MIljkovićem i Nemanjom Tošićem, ona je izjavila da je njihov odnos isključivo prijateljski.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemanja nije moj tip, ne sviđa mi se. Svako ima neku svoju teoriju vezano za Marka Miljkovića. Ja nikada nisam osetila osetila ništa više od prijateljstva prema njemu - rekla je Luna.

Luna je spomenula i svog bivšeg dečka Slobodana Radanović i ovoga puta javno priznala da je njihovoj priči došao kraj, pa otkrila kakvog muškarca priželjkuje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naša priča je definitivno gotova. Ja ne znam šta još može da uradi da mi se totalno zgadi. Ja mislim da je on svoje završio - izjavila je Luna, pa je otkrila kakav joj muškarac trenutno treba u Zadruzi:
Da bude zanimljiv i da me voli ovakvu kakva jesam. Volela bih da se sa nekim muvam i flertujem. To mi nedostaje. Volela bih da bude visok, da ima lep osmeh i da bude šmeker -priznala je Luna za kraj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'