AKTUELNO

Zaneli se.

Nakon što se Luna Đogani izjasnila da ne želi nikakvu ljubavnu avanturu sa njim i posle Dorotee Jovanović sa kojom nije uspeo da ostvari ono što je želeo, Nemanja Tošić odlučio je da nastavi dalje sa flertovanjem i zavođenjem drugih zadrugarki.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tako je ove noći stanovnik Bele kuće završio u krevetu sa pevačicom Nadeždom Biljić sa kojom je bio veoma prisan. Sve se dogodilo protekle noći u spavaćoj sobi dok je veliki broj zadrugara spavao.

PROČITAJTE: U ŠIŠA BARU SVE PRŠTI OD SEKSEPILA: Luna prvo sa Eleonorom ZAVODLJIVO IGRALA, A POSLE URADILA OVO SA JELENOM KRUNIĆ dok su slušale Kijinu pesmu! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Na kratko tokom zanosa Nadeždu i Nemanju prekinuo je novi ukućanin Sale Tru. Podsetimo, Nadežda je u prvoj sezoni "Zadruge" bila u ljubavnoj vezi sa Mikijem Đuričićem, a oni borave zajedno i u drugoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa u ovom delu Evrope.

Nadežda je juče izjavila kako je sada sa Mikijem u dobrim odnosima, nakon svađa koje su imali, dok sa druge strane Đuričić na sve načine pokušava da osvoji srce novinarke Rebeke Popović.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE: POPULARNA VAN GRANICA EVROPE: Ovo je dokaz da se Zadruga gleda u celom svetu! (FOTO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autori: S. K. / K. K.

#Nadežda Biljić

#nemanja tošić

'