separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Zerina OSUDILA Draganino ponašanje prema Miljkoviću, a potom je Lepi Mića OTKRIO DA JE OVA ZADRUGARKA VEĆ UČINILA PRELJUBU! (VIDEO)


Dragani je zastala knedla u grlu!


Kao i svakog četvrtka, ove noći su učesnicima najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" puštani snimci nastali proteklih nekoliko dana.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Zerina Hećo je u klipu govorila o Dragani Mitar i izjavila da je ona ušla sa planom, te da joj prija kada je spajaju sa Markom Miljkovićem, kao i će vremenom popustiti kočnice i da će se upustiti u ljubavnu romansu. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Moje mišljene si čula u klipu. Tebi je smešno kada te spajaju sa drugima. Ne milim da ćeš se lepo provesti. Tebi prija kada te spajaju sa drugim muškarcem. Imaš muža i dete kod kuće - rekla je Zerina. 
Mene to ne potresa - odgvorila je Dragana. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Lepi Mića je ustao i za crnim stolom otkrio da je Dragana učinila preljubu pre ulaska u "Zadrugu" i da mu je to ona rekla u poverenju.

Dragana je sa dvadeset godina ušla u vezu sa mužem koji je ostavio ženu i dvoje dece da bi bio sa njom. Sa njim je dobila sina i venčala se posle tri godine. U tom braku došlo je do razilaženja jer je ona bila sa nekim dečkom četiri meseca. Opravdanja nema što je prevarila muža i ja to osuđujem. Oni se nisu razveli. Ona je meni rekla da ni on nije bio fin. Prijateljstvo sa Markom podržavam - pričao je Lepi Mića.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti