separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PODSEĆA ME NA BIVŠEG DEČKA: Luna se ZALJUBILA u ovog zadrugara? Svoja osećanja nije mogla da krije! (VIDEO)


Oduševila se kada ga je ugledala na TV ekranu.


Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima. 

Autor: RTV Pink , printscreen

Međutim, nisu svi stanovnici bili za crnim stolom. Neki od zadrugara izvršavali su zadatak u okviru kog moraju da stoje na crnim tačkama na nekoliko lokacija na imanju. Sve vreme i oni ukućani koji su bili napolju mogli su da prate šta se dešava.

Autor: RTV Pink , printscreen

Takođe i ukućani koji su bili u kući, preko TV ekrana mogli su da gledaju šta se dešava u dvorištu. U jednom momentu Luni Đogani je za oko zapao Toma Panić za kog je rekla da je podseća na bivšeg dečka.

Autor: RTV Pink , printscreen

Ja moram samo nešto da kažem. Ne znam šta radite sa filterima, ali Toma mnogo izgleda dobro na kameri. Svideo bi mi se da ga gledam odavde. Ne mogu da verujem koliko lepo izgleda na kameri, a ovde katastrofa. Tomo prelep si na kameri, ostani tu, nemoj da ulaziš u kuću. Podseća me na mog bivšeg dečka, zna Ana ko je - pričala je Luna.

Autor: RTV Pink , printscreen

Anabela šalji nove naočare - našalio se Milan Milošević.

Luna je kasnije tokom noći rekla Tomi Paniću da je oduševljena njegovim izgledom, na šta joj je on poručio da je lepa, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti