separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KADA JE HRANA U PITANJU, ALEKSANDRA NE ZNA ZA BLAM: Subotićeva nije odustajala u nameri da uzme deo krema, iako NIJE UČESTVOVALA U ZADATKU! (VIDEO)


Nije birala sredstva da dođe do krema.


Ukućani najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga 2" imali su zadatak u proteklom periodu da stoje na tačkama. Oni su imali tri lokacije na kojima su stajali, a dobrovoljno su se smenjivali.

Autor: RTV Pink , printscreen

Zadrugari su uspešno obavili ovaj zadatak, a posle čitanja pisma Velikog šefa koje je ukućanima pročitala voditeljka Dušica Jakovljević, u Belu kuću je stigla nagrada u vidu krema oko kog su se stanovnici često svađali u poslednje vreme.

Autor: RTV Pink , printscreen

Međutim, kada je hrana u pitanju, Aleksandra Subotić ne zna za blam. Dok su zadrugari koji su učestvovali u zadatku delili krem koji su dobili, Aleksandra Subotić nije odustajala u nameri da uzme "svoj" deo, iako nije učestovala u ovom zadatku.

Autor: RTV Pink , printscreen

Hoćemo David i ja! Pa dobro, nema toliko ljudi! Dajte jedan za nas! Karađorđe će biti sa nama! Šta se derete? Nema toliko ljudi! - govorila je Aleksandra tokom svađe sa ukućanima zbog podele krema koji je želela da uzme za sebe.

Autor: RTV Pink , printscreen

Njen dečko David Dragojević je bezuspešno pokušavao da je odvuče napolje, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova situacija.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti