separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NIKAD MI NIJE BILO TEŽE: Marija Kulić se GUŠILA U SUZAMA nakon napuštanja Zadruge! (VIDEO)


Teško joj pao rastanak sa ćerkom.


Veliki šef večeras je obavestio sve ukućane da Marija Kulić mora da napusti najgledaniji rijaliti program "Zadruga 2" što je najteže palo njenoj naslednici Miljani Kulić koja se rasplakala i molila svoju majku da ne ide.

Autor: TV Pink Printscreen

Marija Kulić je odmah nakon napuštanja Bele kuće otišla u studio "Zadruge" gde se gušila u suzama i voditeljki Dušici Jakovljević i njenim gostima priznala koliko joj je teško zbog svega.

Autor: TV Pink Printscreen

Nikad mi nije bilo teže. Odlazila je, bila je sama, ali videla sam za ovaj period da joj je bilo teško. Tek sada vidim, ali situacija je takva da moram... Imam dve devojcice u kući, Ana je malo popustila u školi... Moram da odem da popravi ocene - govorila je Marija.

Autor: TV Pink Printscreen

U nastavku razgovora Marija Kulić je komentarisala i dečka svoje ćerke Miljane Kulić, Lazara Čolića, kom je prošle noći poručila da zaboravi na Miljanu jer smatra da je ne štiti dovoljno pred kamerama "Zadruge".

Autor: TV Pink Printscreen

Miljana je malo ljuta na Zolu, rekla mi je da se ne pozdravim sa njim, ja sam se refleksivno pozdravila. Matora će pre da je zaštiti nego neko drugi... Mislim da on nije takav tip čoveka da je štiti - pričala je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti