separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ALEKSANDRA PREBLEDELA, NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO! Mića raskrinkao Subotićevu: Gde ti je sad Luna, zar niste pričale da ste kao nokat i meso?! (VIDEO)


Pogodio je tamo gde je najtanja.


Ove večeri zadrugari su mogli da pogledaju sve najzanimljivije situacije iz Bele kuće koje su nastale ranije. 

Autor: TvPink Printscreen

Na jednom klipu prikazan je David Dragojević koji je tada imao veoma prisan odnos sa Anom Korać, dok je Aleksandra Subotić spavala u izolaciji za vreme žurke.

To je bila njihova prva nedelja, nije bilo ni ove priče, ništa, đuskali smo tu za šankom - rekao je David, dok je Ana rekla da se sve vidi na snimku.

Autor: TvPink Printscreen

To je bila ta prva nedelja, kada ja naivno pristupim svim ljudima. Vreme prođe i pokaže se ko je kakav. Ja sam bila čovek prema nekim ljudima, oni nisu bili ljudi prema meni - navela je Aleksandra.
Ona ni za sto godina neće biti čovek kao ja - dobacila je Koraćeva.

Onda se u raspravu uključio Lepi Mića, koji je želeo da sazna od Aleksandre šta se dogodilo sa njenim velikim prijateljstvom sa Lunom Đogani.

Gde ti je sada Luna? Zar ovde nije bila priča da je ona tebi kao sestra, da ste kao nokat i meso. Šta se desilo - pitao je Mića.

Autor: TvPink Printscreen

On je ostao uskraćen za odgovor, a onda je nastala žestoka svađa između Subotićeve i njene majke Ljube Pantović.

Ja sam rekla da sumnjam da je on pedofil jer je snimio maloletno dete kako ga kupa i to stavio na Instagram - rekla je Ljuba za Davida i Aleksandrinu ćerku, Magdalenu.

Autor: TvPink Printscreen

Smećarko jedna, to maloletno dete je moje dete. On je njen očuh. On i ja živimo na istoj adresi, mi smo u vanbračnoj zajednici. Ti joj nisi baba. Sram te bilo - urlala je Subotićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti