AKTUELNO

Milan nju vidi kao jednog od favorita.

Drugu emisiju četvrtog kruga "Pinkovih zvezdica - All stars" otvorila je Darija Vračević. Ona je kao odgovor na zadatak "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka" odabrala pesmu "Sve će to, o mila moja" legendarnog sastava "Bijelo dugme".

Foto: TvPink Printscreen

Sjajna koreografija, scenografija i kostim, ali i podrška koju je Darija imala iza sebe u vidu dečijeg hora, učinili su ovaj nastup božanstvenim, što je žiri nagradio sa svih pet glasova.

Ja sam rekla, ako se po jutru dan pozanaje, nama je ovo jutro krenulo žestoko. Jako volim što je Darija prva nastupala, jer će nama sada ovo biti reper za petice, ostali će morati baš da zagrebu. Vama je možda klizavo na sceni, ali Darija je stabilna kao riba u vodi. Moram da napomenem, da je scena je tvoja kuća i ti ne treba drugu kuću da tražiš. Ovo je bilo toliko emotivno. Izabrala si pesmu koja je jako teška, i pevački, ali moraš i da je dočaraš. Ja sam tebi poverovala iako imaš tako malo godina, imaš emociju koja nas obara, imaš glaščinu koja nas obara, sve je na tvojoj strani - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je meni možda i omiljena pesma. Odabrala si pesmu koja je tako velika, i toliko dobra, ima poentu, ima suštinu, ima sve ono što jedno umetničko delo treba da ima. Jako sam zadovoljan. Danas si bila mali Bebek, ali svaki put si u ulozi, pravi si đak odlikaš, sve što kreneš da radiš, odradiš do kraja, ti si jedan od favorita - istakao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fantastičan nastup to možete učniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'