AKTUELNO

Leontina oduševljena njegom pojavom.

Večeras na televiziji Pink imate priliku da pratite drugu po redu emisiju "Pinkovih zvezdica - All Stars" četvrtog kruga, u kom mališani imaju zadatak - "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina". Sedma po redu na velelepnu scenu izašla je Teodora Marković i oduševila sve prisutne svojim izvođenjem pesme "Still Loving You" grupe "Scorpions".

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je imao malih zemerki, pa svoju stolicu nije podigla Goca Tržan, a Teodora se ovoga puta nije direktno plasirala u naredni krug.

Ti si mnogo obojila ovu pesmu raznim začinima i raznim koloritima, upotrebila si nekoliko raznih interpretacija, ali je to zvučalo nedosledno. Pokazala si koliko si moćna pevačica, stajling, izgled, tetovaža, sve... Pojavila si se kao svetska scenska atrakcija, sve na tebi je svetski, samo je problem bio u tom karikiranju. Ja ti ne bih zamerila, ali razumem i Gocu. Za mene si ti gotova pevačica, realizovana - navela je Leontina Vukomanić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja jako volim Skorpionse i ovu pesmu. Moja prva ljubav mi je stalno puštala ovu pesmu. Jako je emotivna, a odabir pesme nije bio dobar. Slažem se da treba da usvojiš sve savete, pusti svoj glas takav kakav jeste - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ukliko ste propustili da pogledate ovaj fantastičan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Marković

'