AKTUELNO

Pinkovo TV lice se uspešno oporavlja nakon teške saobraćajne nezgode.

Voditeljka TV Pink, Dea Đurđević doživela je stravičnu saobraćajnu nezgodu, kada ju je udario autobus, kod bolnice "Dragiša Mišović". Ona se uspešno oporavlja na VMA, a njena majka, Nena Dodevski ispričala je medijima, kako se njena naslednica sada oseća.

Dea je odlično! Šali se i priča kao ranije. Ona bodri mene i govori mi kako će sve biti u redu. Stanje je stabilno, i dalje je u šok sobi, ali, na sreću, opasnosti nema - rekla je Deina mama.

Dodevska je ispričala i kako se osećala kada je saznala da je njena ćerka doživela nesreću, ali i da sada može da odahne, jer se ona oseća mnogo bolje.

Konačno mogu da odahnem. Bila sam očajna, sluđena... Ceo svet mi se srušio, ali, bogu hvala, sve je iza nas. Jedan profesor mi je rekao: "Šta si to rodila?". Ta devojka suzu nije pustila od trenutka kad joj se to desilo - ispričala je Deina majka - završava Nena, majka Dee Đurđević.

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs

Podsećanja radi, Dea je prilikom nezgode zadobila teške povrede ekstremiteta i hitno je operisana od strane vrhunskih stručnjaka koji su uspeli da joj spasu teško povređenu ruku. Voditeljki su mnoge javne ličnosti poslale reči podrške i poželele brz oporaak, među kojima su i pevačice Mina Kostić, Marina Visković, Slađa Alegro, Predrag Sarapa.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

PROČITAJTE JOŠ: MNOGO SAM SE POTRESLA KAD SAM SAZNALA ŠTA JOJ SE DESILO! Mina Kostić UPUTILA PODRŠKU DEI ĐURĐEVIĆ, pa otkrila: Obećala sam joj da ću joj pevati na SVADBI! (VIDEO)

Pink.rs

#Dea Đurđević

'