AKTUELNO

Planiraju da već sledeće godine žive u novoj kući.

Haris i Melina Džinović već uveliko razmišljaju kako će izgledati svaki deo njihovog dvorca koji grade na Senjaku. Oni planiraju da već sledeću godinu dočekaju u novoj kući, koja je građena po svetskim standardima i koja ima oko hiljadu kvadrata.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Njihova kuća imaće i bazen u donjem delu, a na nekoliko metara od bazena biće i podrum vina. Takođe, Haris je za sebe osmislio u posebnom delu kuće i muzički studio u kom će praviti svoje nove pesme.

Foto: TV Pink Printscreen

Melina i Haris su želeli da posle dugog niza godina promene porodični dom i izgrade kući na placu koji je decenijama bio u vlasništvu pevača. Pre toga, mesecima su do detalja sa arhitektama sklapali brojne projekte kako bi vila mogla da izgleda, praveći svaku zamisao u 3D formatu kako bi nacrt bio verodostojniji. Tek kada su se odlučili za jednu veziju, što je bilo posle mnogo truda i rada jer su oboje perfekcionosti, počela je gradnja. Nisu želeli ništa da prepuste slučaju - rekao je izvor blizak Džinovićima.

Foto: E-Stock/Kobra

U domu su želeli da imaju sve ono što može da krasi velike prostore kakav je njihov, impozantan je čitav nacrt, od rasporeda prostorija do materijala koji su upotrebljeni za gradnju, a koji su dovoženi iz celog sveta. Bazen, kakav su osmislili, zahtevao je velika ulaganja, ali njih kao da to nije brinulo. Želeli su samo da bude identičan nacrtu i da u njemu može da se pliva, a ne da se brčka. To je zahtevalo posebnu infrastrukturu i veličinu bazena. To bi se moglo reći da je Melinina želja jer se Haris mnogo više fokusirao na vinski podrum. On je veliki ljubitelj dobrih pića i zato će to biti njegov kutak. S druge strane, pevač je pravi gastronom i kuhinja je morala da bude komforna. On ju je osmislilio, a arhitekte su njegove ideje prenele na papir. Haris je želeo da za prijatelje uvek može da spremi dobro jelo i posluži vrhunska vina, kojih inače ima puno jer mu ih donose sa svih strana - dodao je izvor.

Foto: E-Stock/Kobra

U novom domu Džinovića biće prisutan i nameštaj iz Pariza, koje je pevač birao. Iako je Haris veliki ljubitelj tenisa, on je ovoga puta ipak ostao uskraćen za teniske terene koje je toliko priželjkivao, a poznato je da će Džinovići imati veliki dnevni boravak, mnogobrojne sobe, hodnike i dečije sobe koje su opremljene po želji njihove dece.

PROČITAJTE: POSLE TEŠKOG PERIODA SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA DALEKO OD SRBIJE! Zorannah pokazala u kakvom luksuzu uživa! (FOTO)

Pink.rs

#Haris Džinović

#Melina Džinović

'