AKTUELNO

Oni će se uskoro i odseliti sa Dedinja.

Duško Tošić još se nalazi u Beogradu, gde rešava sve njihove probleme a od svoje supruge Jelene se bukvalno ne odvaja. Pre nekoliko dana, par je posetio jednu privatnu osnovnu školu na Dedinju, u kojoj će, kako smo saznali, Atina i Nika ubuduće pohađati nastavu.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

- Duško i Jelena su rešili da ćerkama promene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla. Pre svega zbog skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena, a onda i zbog iznenadne smrti Divne Karleuše. Kako deca u tim godinama u kojima su Nika i Atina, znaju da budu nemilosrdna, da zadirkuju i ogovaraju, Tošić i Karleuša su ubeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, i veruju da novi drugari njihovih ćerkica neće znati ni ko su Jelena Karleuša ni Duško Tošić, a kamo li šta im se u privatnim životima dešavalo - ispričao je izvor blizak pevačici.

Foto: Instagram

Odluku da upišu ćerke baš u tu školu doneli su i zbog lokacije na kojoj se nalazi.

- Duško i Jelena se do kraja proleća sele u vilu na Senjaku koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a nova škola koju će Atina i Nika pohađati nalazi se na pet minuta odatle. Unutrašnji radovi na kući se privode kraju, a Duško će boravak u srpskoj prestonici iskoristiti i za nadgledanje istih - kaže izvor.

Školska godina 10.000 evra

Škola u koju će ubuduće Atina i Nika ići, spada u jednu od najskupljih privatnih škola u našoj zemlji. Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina staje oko 10.000 evra, dok se hrana i prevoz do škole i od škole do kuće, dodatno naplaćaju, baš kao i ostale vanškolske aktivnosti, uključujući izlete, knjige, boravak...

Autor: Pink.rs

#Divna Karleuša

#Duško Tošić

#Jelena Karleuša

'