AKTUELNO

Na svu sreću, nije se zadesila u centru Pariza u vreme izbijanja stravičnog požara koji je paralisao čitav grad! S druge strane, njena koleginica je sa ćerkama još uvek u prestonici Francuske.

Kao bomba odjeknula je vest da je u katedrali Notrd Dam u Parizu došlo do velikog požara! Na fotografijama sa lica mesta može se videti gusti dim koji kulja iz katedrale čiji se delovi, prema poslednjim informacijama, ruše, zbog čega je u prestonici Francuske vanredno stanje!

Foto: Tanjug

Prelep odmor u Parizu pop zvezdi Nataši Bekvalac i njenim rođenim sestrama Kristini i Dragani, koje su tamo proslavljale rođendan Draganine ćerke Sare, pukom srećom se nije pretvorio u horor film, budući da su posle nekoliko dana uživanja spakovale kofere i krenule na aerodrom nešto malo pre stravičnog požara koji je paralisao centar Pariza.

Kako smo uspeli da saznamo, u trenutku kad je izbio požar, Bekvalčeva, njene sestre i sestričina već su odmakle iz centra grada i približavale se aerodromu, a u Srbiju bi trebalo da stignu svakog časa.

Posetimo, pop zvezda je ovih dana svakodnevno sa svojim najmilijima obilazila sve turističke atrakcije, kulturne spomenike i znamenitosti prestonice Francuske iz koje je, na svu sreću, na vreme otišla.

U Parizu, takođe, sa ćerkicama boravi i pevačica Ana Kokić, čiji komentar još uvek nismo uspeli da dobijemo.

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

#Pariz

#Požar

'