AKTUELNO

Svi su oduševljeni onim što je predstavila!

Naša najpoznatija kreatorka Suzana Perić sinoć je u Skupštini grada, u okviru manifestacije "Dani Beograda" organizovala reviju na kojoj je predstavila svoju novu kolekciju pod nazivom "Budoar". Ono što je ostavilo utisak na sve koji su prisustvovali ovom događaju jeste to što nešto ovako glamurozno i raskošno još uvek nije viđeno na našim prostorima.

Foto: e-stock agency

Kao što je bilo i očekivano, na Suzaninoj reviji okupio se srpski džet-set koji je bez daha pratio i uživao u kreacijama koje je naša kreatorka predstavila. Na reviji su se našli novinarka televizije Pink Gordana Uzelac, predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, direktorka muzeja Nikole Tesle Ivona Jevtić, košarkašica Milica Dabović, Milena Ivanović i mnogi drugi.

Foto: e-stock agency

Foto: Pink.rs

Foto: e-stock agency

Foto: e-stock agency

Raskošne haljine prvi put počinju da ističu ženstvenost lepšeg pola u visokom i kasnom srednjem veku, za koji se vezuje i pojava budoara, ženskog kutka za oblačenje i doterivanje. U nameri da svojim novim kreacijama za proleće i leto vešto, maštovito i originalno istakne ženstvenost, modna dizajnerka Suzana Perić inspiraciju je pronašla upravo u detaljima ovog ženskog kutka. Haljine izrađene upravo od tila, čipke i svile preovladavaju u kolekciji „Budoar“. Poseban akcenat stavljen je na dobro ukrojena odela sa detaljima od čipke. Dodatnu lepršavost i prozračnosti celoj kolekciji daju modeli od tila i šljokica, kao i svilene bluze sa mašnama. Kada je reč o koloritu, u ovoj kolekciji nazvanoj po budoaru, intimnom ženskom kutku, čijoj popularizaciji je u svojim književnim delima doprineo slavni Markiz de Sad, zastupljene su nežne i pastelne nijanse.

Foto: e-stock agency

Foto: e-stock agency

Autor: Pink.rs

#Suzana Perić

#modna revija

'