AKTUELNO

Prema rečima izvora bliskog istrazi, problem je nastao zbog njenog supruga Mladena i njegovog sina iz prvog braka.

Vest da je zapaljen automobil poznate folk pevačice Maje Marijane u njenoj kući u Filmskom gradu odjeknula je poput bombe u domaćim medijima. Pevačica je slučaj odmah prijavila policiji, a o pozadini ovog nemilog događaja nije želela mnogo da priča. Kako pišu domaći mediji, navodno je automobil zapaljen zbog dugova pevačicinog pastorka.

- Porodični automobil pevačice Maje Marijane je zapaljen zbog dugova njenog pastorka! Ljudi koji su ga ganjali zbog novca razbesneli su se kada ih je otkačio. Oni su prvo telefonom zvali Mladenovog sina iz prvog braka i tražili da im vrati pare, ali je on to odbio. U znak opomene zapalili su porodični automobil „mercedes“ - tvrdi izvor „Alo!“ povodom podmetanja požara pod automobil „mercedes“ pevačice Maje Marijane u beogradskom naselju Filmski grad na Košutnjaku.

Foto: TvPink Printscreen

Policija traga za dvojicom nepoznatih mladića koje je kamera snimila kada su u noći između 22. i 23. aprila ove godine zapalili haubu pevačicinog porodičnog automobila, koji je bio parkiran u dvorištu zgrade.

Prema rečima izvora bliskog istrazi, problem je nastao zbog njenog supruga Mladena i njegovog sina iz prvog braka.

- Majin suprug je povezan s mnogim ljudima, a neki od njih su s druge strane zakona. U takvom okruženju zajedno s njim kretao se i njegov sin iz prvog braka. Problem je nastao kada je njegov sin ugovorio posao s poznanicima i ostao im dužan određenu količinu novca - navodi izvor i dodaje da nisu mogli da se dogovore oko isplate duga.

Foto: Pink.rs

- Nije tu zaista reč o nekoj velikoj svoti. Te ljude kojima je dugovao iznervirala je njegova ravnodušnost i nonšalantnost! Kada su ga pozvali telefonom, on im je bukvalno rekao: „Ostavite me na miru, baš me briga!“. Posle izvesnog vremena buknuo je automobil njegovog oca, koji živi s pevačicom Majom Marijanom. To znači da su ih dugo posmatrali i utvrđivali kretanje vozila, kao i to gde ga parkiraju i u koje vreme. Zatim su dvojica mladića prišla vozilu i zapalila mu haubu - navodi sagovornik.

Autor: Pink.rs

#Automobil

#Maja Marijana

'