separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVAKVOG GA DO SADA NISTE VIDELI: Ministar Zoran Đorđević otvorio dušu u MAGAZINU IN! Sanja ostala BEZ REČI kad je čula šta je sve činio zbog ljubavi (VIDEO)


Gledaocima će se predstaviti u potpuno drugačijem svetlu.


Sanja Marinković, autorka i voditeljka "Magazina In" i ovog subotnjeg popodneva zavrediće pažnju miliona televizijskih gledalaca, budući da joj u studio dolaze aktuelni i zanimljivi gosti koji će s publikom podeliti svoja do sada neobjavljena iskustva, anegdote i dešavanja iz svog privatnog života.

Autor: TvPink Printscreen

O muško-ženskim odnosima govoriće voditeljka "Svitanja" Dajana Paunović, urednica "Bazara" Suzana Perić, glumac Bojan Perić, glumica Zinaida Dedakin, kao i Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kojeg će gledaoci biti u prilici da vide u potpuno drugačijem svetlu.

Naime, on je, kao i ostali gosti, iskreno priznao kakva treba biti dama po njegovoj meri.

- Hajde ministre, vi... Šta ste vi izabrali? - upitala ga je Sanja, nakon čega je usledilo iskreno, ali i šaljivo priznanje ministra koji je, čim je spomenuo kolegu, nasmejao sve u studiju.

Autor: TvPink Printscreen

Da bude zgodna, zabavna i pametna... I uštedeh hiljadu dinara za Sinišu Malog - našalio se Đorđević.

On se u jednom trenutku osvrnuo na svoje ljubavne podvige i stvari koje je činio zbog ljubavi, dok nije bio oženjen, a nakon iskustva koje je podelio Sanja mu je priznala:

Ministre, sve što vam žene nisu verovale i niste bili na listi najpoželjnijih, sad ćete biti, posle ove rečenice - odgovorila mu je Marinkovićka.

Autor: TvPink Printscreen

Ne propustite novo izdanje "Magazina In" u subotu 15. juna u 17 sati na TV Pink!

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti