AKTUELNO

Bićete iznenađeni rezultatima!

Rijaliti ,,Zadruga“ i ove godine oborio je sve rekorde gledanosti, a posebno kada su međuljudski odnosi u pitanju. Kako to inače biva, na velelepnom imanju rodile su se mnoge ljubavi. Iako su neke rođene iz tuge, bola, druge su pak bile sudbinske, pa smo mi odlučili da proverimo koliko se oni zapravo vole.

Iako je mnogo puta svačija ljubav dovedena u pitanje da li je iskrena ili ne, mi vam donosimo rezultate jačine njihove ljubavi. Upotrebili smo merač ljubavi kako bi proverili stanje.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, www.meracljubavi.com

Luna Đogani nakon ljubavnog kraha u prvoj sezoni ,,Zadruge“ sa Slobom Radanovićem, ulaskom u drugi serijal uspela je da osvoji srce Marka Miljkovića. Bili su cimeri tokom prve sezone, ali već u drugoj njihova ljubav pronašla je put do milionskog auditorijuma. Kada smo ukucali njihova imena na meraču, rezultat je bio 76%.

Foto: Pink.rs

Sledeći par svakako su Stanija Dobrojević i Marko Marković, koji su tek od pre nekoliko nedelja ozvaničili svoju vezu. Podsetimo se, Stanija je po ulasku u Belu kuću započela vezu sa Vladimirom Tomovićem, koji ju je ostavio nakon vatrene ljubavi pred svim obožavaocima ,,Zadruge“. Nakon emotivnog sloma, Dobrojevićeva je dopustila sebi da se ponovo zaljubi i to opet u Crnogorca. Kada smo uneli njihove podatke, rezultat nove ljubavi bio je 65%. Što i nije čudno, budući da su tek na početku ljubavnog zanosa, a da su ih mnogi osudili kao vezu iz interesa, Stanija i Marko sigurno imaju za šta da se bore.

Foto: Pink.rs

Vrlo neobičan par, koji je svojoj pojavom još u prvoj sezoni izazvao lavinu komentara, jer se do sada nije desilo da dve devojke stupe u romansu pred kamerama, iznenadili su nas svojim procentima. Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković svojom ljubavlju razbile su mnoge predrasude, pa su time i postale jedan od najintrigantnijih rijaliti parova. Iako u poslednje vreme njihova veza nije na stabilnim nogama, po rezultatima takođe se može zaključiti da imaju problem. Da li je u pitanju komunikacija ili nešto drugo, to sigurno da samo one znaju, a njihov rezultat iznosio je 47%.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević, www.meracljubavi.com

I poslednje, ali ne i najmanje bitan ljubavni par koji je pretrpeo najviše turbulencija zbog same prirode odnosa svakako su Ana Korać i David Dragojević. Da se podsetimo kako je sve počelo... David je svoju bivšu verenicu Aleksandru Subotić prevario i prepustio se rukama mlade Ivanjičake, koja se svim silama borila za njegovu pažnju. Kako su nakon toga mnoge stvari isplivale iz života Koraćeve, ali i Davidovog, želeli smo da proverimo kako oni stoje na skali. Sigurno da će ih rezultat razočarati, ali ništa čudno, budući kako su sve odigrali. Da li je u pitanju karma ili je Aleksandra bila u pravu kada je izjavila da Davida zanima samo materijalno, pa se zbog toga upustio u vezu, procenite sami, ali procenti govore da je jačina njihove ljubavi svega 21%.

Foto: TvPink Printscreen

Rijaliti uvek donese turbulentne odnose, kada je u pitanju ljubav. Mnoge svađe, rasprave, ali na kraju svi se oni pomire, poljube, zagrle i razumeju. Ko će opstati po vašeg mišljenju nakon izlaska sa imanja o kom će se dugo pričati?

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. Bogdanović

#Zadruga 2

'