AKTUELNO

Ona je odnela veliku pobedu u superfinalu.

Nakon deset meseci borbe, suza, smeha, raskida i pomirenja verni gledaoci televizije Pink izabrali su pobednika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 2". Ovu laskavu titulu, ali i novčanu nagradu od 50.000 evra ponela je mlada modna blogerka Luna Đogani.

Nakon spektakularnog superfinala ona je za naš portal otkrila svoje impresije. Luna je prokomentarisala Anebelinu izjavu da će ona voditi njenu muzičku karijeru, a da Gagi kao roditelj neće imati učešća u tome.

Ne znam da li je to izjavila, ali ja moram da kažem da ću imati veliku prodršku i od tate i od mame, šta će ko tu da radi ja stvarno ne znam, najbitnije je šta ću ja da radim. Oni tu treba da budu samo kao moji roditelji koji će da me podržavaju, guraju, tako da to od njih i tražim - navela je Đoganijeva.

Foto: Pink.rs

Luna je prokomentarisala i izjavu prošlogodišnje pobednice "Zadruge" Kristine Kije Kockar na račun njene pobede.

Pa slali su mi. Nemam šta tu da ja poručim, nego samo se pitam dokle će više da se bavi mnome?! Prošlo je godinu dana i da li je moguće da ona i dalje razmišlja o meni?! Ja stvarno o njoj ne razmišljam. Mislim da treba da izbegava teme koje su vezane za mene i treba da vodi svoj život - bila je oštra Đoganijeva.

Nismo mogli, a da ne pitamo Lunu kako se osećala kada je u superfinalu ugledala svog takođe bivšeg dečka Slobu Radanovića.

Ja ga nisam ni primetila, jer ne vidim na daljinu, mislila sam da su pustili pesmu, ali posle sam slucajno videla, jer znam da stalno nosi crnu košulju. Pesma ko pesma, svi su je pevali, a ovako nikakvu emociju nisam osećala - navela je Luna.

Foto: Pink.rs

Dok je blogerka boravila u Beloj kući, njena majka Anabela Atijas od novca koji je Đoganijeva zaradila tokom prve i druge sezone rijalitija, uložila je u novu nekretninu i opremanje stana koji je sada u Luninom vlasništvu, pa je Đoganijeva sve to prokomentarisala za naš portal.

Ja sam bila u šoku, ja nisam znala da je to moj stan, ona je meni rekla da ga je samo iznajmila. Kad sam ušla u stan, odmah sam videla da je onakav kao da sam ga ja opremila. Ona je meni pružila ključeve i rekla "Ovo je tvoj stan". Ja sam počela da plačem, bila sam toliko izgubljena i trčala sam po stanu u šest ujutru. Mislim da sam samo 23 godine mnogo uspela - završila je Luna.

Kompletan intervju sa pobednicom "Zadruge 2" pogledajte u snimku koji sledi.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'