separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

POTRESAN PRIZOR ISPRED GRUOVE KUĆE: Uplakane komšije izjavljuju saučešće, UDOVICA U CRNINI, kroz suze, OKAČILA UMRLICU nastradalog repera (VIDEO)


Komemoracija će biti održana danas u podne, a sahrana dan kasnije, na groblju Orlovača.


Ispred zgrade na Vidikovcu u kojoj živi porodica nastradalog repera Dalibora Andonova Grua tuga i suze. Prijatelji, rođaci i komšije i dalje dolaze kako bi pružili reči utehe članovima njegove porodice zbog smrti muzičara, koji je poginuo u ponedeljak u Zemunu, tokom vožnje kajta.

Autor: Pink.rs/R.L

Autor: Pink.rs/R.L

Gruova udovica Danica nakratko je rano jutros napustila porodični dom, u koji se nedavno vratila zajedno s javnosti nepoznatim čovekom - spekuliše se Gruovim bratom. Nema od bola, sva u crnini, izvadila je iz automobila umrlicu svog supruga i sa suzama u očima zalepila je na zgradu u kojoj je sa njom i dvojicom sinova živeo sve do trenutka kada je, usled nevremena na Dunavu, izgubio život.

Autor: Pink.rs/R.L

Podsetimo, Gru je poginuo u svojoj 46. godini. Iza sebe je ostavio dvojicu sinova i neutešnu suprugu. Komemoracija će biti održana danas u 12 sati u Donjoj sali Doma omladine, dok će sahrana biti održana dan kasnije - sutra u 14 sati, na groblju Orlovača.

Autor: Pink.rs/R.L

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti