AKTUELNO

Serija "Preživeti Beograd" ne prestaje da oduševljava publiku širom regiona.

Serija nastala u saradnji TV Pink i produkcijske kuće “Contrast Studios”, “Preživeti Beograd” oduševila je publiku širom regiona već u prvim minutima svog prikazivanja. Večeras će od 22 sata biti prikazana nova epizoda serije koja je oborila sve rekorde gledanosti.

Mladi glumac Lazar Nikolić, kome je ovo prva velika uloga, poreklom je iz Budve i student je četvrte godine glume na Faklutetu dramskih umetnosti u Beogradu. U seriji tumači lik Hercegovca Kokija.

Lazar Nikolić govori da je serija "Preživeti Beograd" prvi veliki projekat na kom je radio i ispričao šta se dešavalo tokom snimanja.

Ovo je moje prvo iskustvo pred kamerama i moj prvi veći projekat. U početku je bilo malo teže da se pohvata sve to, međutim zahvaljujući divnoj ekipi i ljudima koji su bili na setu, mnogo su pomogli nama mladima. Bilo je opušteno i jako uzbudljivo, ali i interesantno. Snimali smo na početku svaki dan po 12 sati - dodaje Nikolić.

Nikolić govori i da su ga već nakon prve epizode sačekali samo pozitivni komentari, a za sam kraj razgovora komentarisao je i svoje kolege. Tom prilikom istakao je da mu je drago što je “Contrast Studios” dao šansu mladim glumcima.

Nakon emitovanja prve epizode sačekali su me samo pozitivni komentari, kako od strane porodice i prijatelja, tako i od publike, ljudi iz posla i moje generacije koja sada treba da dođu u Beograd. U moru svih ovih serija, mislim da je ova serija ljudima baš osveženje. Prepoznaje se ta mlada energija i duševnost koju nosimo sa sobom, tako da su komentari baš pozitivni - govori za Pink.rs glumac Lazar Nikolić i dodaje:
U ovoj seriji je baš sve upeglano. Ovo je meni bilo prvo iskustvo i stvarno su starije kolege bile tu da nam pomognu. Ovo je divno iskustvo i super je stvar što je “Contrast Studios” dao šansu mladim glumcima, koji su obrazovani i koji su završili akademije. Mislim da smo opravdali očekivanja. Mislim da će ova serija nama mladim glumcima otvoriti vrata i mislim da je publici osveženje da vide nova lica - zaključuje Nikolić.

Autor: S. Kuvekalović

#preživeti beograd

<
'