AKTUELNO

Njegov šarm je ponovo osvojio sve.

Takmičar Marko Stolić u prvoj finalnoj večeri najgledanije muzičke emisije ''Pinkove zvezde'' predstavio se pesmom Saše Matića ''Poklonite mi nju za rođendan''.

Mladi pevač iz Smedeva dokazao je da na jednako sjajan način može da izvede numere različitih žanrova. Osim neospornog talenta karakteriše ga i svestranost, a ovaj put spreman je da da svoj maksimum i oduševi sve.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

OKUMILI SE! Šaban ga je nazvao Supermenom, a on je imao neverovatne POKLONE ZA ŽIRI (VIDEO)

Markov nastup uveličala je sestra Žarka Stanojevića koji nažalost nije uspeo da se domogne finala.

Foto: TvPink Printscreen

Ti imaš moćan glas i ti možeš svašta da pevaš. Mogu ti reći da ti ona druga vrsta muzike bolje leži. Ali ti dobro otpevaš šta god poželiš. Ti si moj supermen. Ta boja glasa je predivna i jaka. Samo guraj dalje - savetovao je Šaban Marka.

- Svako od vas je zalužio da nas predstavlja na Evroviziji. Bravo za kolektivni duh i prijateljstvo. Vidi se da pomažete jedan drugom. Ponosna sam, odličan si pevač. Nisi ti ni lutao ni grešio. Mogao si da imaš i teže izbore, a ti imaš komercijalan glas i ja ništa ne bih to menjala. Ja bih mogla da stanem u taj paketić - rekla je Maja, aludirajući na paket u kom je bila devojka na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Majo, ko bi tebe poklonio za rođendan - našalio se Milan.

- Od momaka si ti moj favorit, a od devojaka - Indira. Svi zajedno volimo Markića - rekla je Dara kroz osmeh.

Foto: TvPink Printscreen

- Već si ušao u finale. Ja sam njega gledao kod Zorke na koncertu. Već je na pola puta da bude zvezda. Znaš posao i odlično pevaš - rekao je Kemiš.

- Kemiše, da uzmeš onaj paketić od Marka i da me poklone tebi za rođendan. Ja mogu da stanem u nju u visini, ali ne znam baš za širini - našalila se Zorica, a potom dodala:

- Supermen, Stolić, Superfinale, Smederevo, Super Star... Sve se uklapa ništa nije slučajno.

Ukoliko je Marko Stolić vaš favorit, njegov redni broj je 14, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Marko Stolić

#Pinkove zvezde

'