AKTUELNO

Meštani Vlasotinca odlučili su da učine lep gest za pokojnog komšiju.

Glumac Bogoljub Mitić Đoša pre nekoliko dana iznenada je preminuo u 49. godini od sračanog udara. On nikada neće biti zaboravljen u rodnom Vlasoticu, tvrde meštani ove varoši koji su odlučili da jednu ulocu nazovu baš po njemu.

Foto: YouTube screenshot

Vlasotinčani su se složili da od čelnika opštine zatraže i spomenik pokojnom glumcu, dok će jedna privatna produkcija snimiti i film o Đoši.

- Bio je naša dika i ponos. Otišao je premlad! Svuda nas je predstavljao na najbolji način, uvek je imao samo reči hvale za Vlasotince. Svima nam je značilo kada nas pomene u emisijama. Takav čovek nije zaslužio da nas iznenada napusti. Kad smo čuli da je preminuo, skupili smo se i odlučili da ćemo od opštine zahtevati da glavna ulica nosi njegov ime. Mislim da neće biti problema, ali ne znamo kako je to zakonski regulisano. To je najmanje što možemo da učinimo za njega i njegovu porodicu - priča glumčeva komšinica, a jedan njegov prijatelj dodaje da su predložili da u centru naprave spomenik s Đošinim likom:

Foto: Telegraf

- U slučaju da nešto krene po zlu i ne budemo do kraja isterali ideju s ulicom, sigurno će se napraviti njegova statua u prirodnoj veličini. Nećemo dozvoliti da Đoša bude zaboravljen!

Glumčevu sahranu sve vreme snimao je dron, pa se predspotavlja da je produkcija koja ima u planu da snimi film o Đoši počela da realizuje svoju ideju.

Pročitajte još:

OSVANUO SNIMAK IZ TEOVE KUĆE! Evo šta je RADIO nekoliko sati PRED SVADBU! (VIDEO)

Foto: YouTube screenshot

- Tri dana pred njegovu smrt smo se dogovarali oko posla. Trebalo je nešto zajedno da radimo, ali eto, nismo uspeli. Nisam se ni nadao da ću mu snimati sahranu. Ruka mi se trese dok radim. Akcenat u filmu trebalo bi da bude na anegdotama sa snimanja filmova i serija, a najzanimljivije su one s njegovim kumom i kolegom Tikom Špicom - rekao je snimatelj, koji je insistirao da ne objavimo njegov identitet.

Autor: Pink.rs

#Bogoljub Mitić Đoša

#Vlasotince

#glumac

'