AKTUELNO

Milijana Nikolić šokirala je fanove svoje ćerke Ane.

Ana Nikolić zbog svoje lepote privlači pažnju gde god da se pojavi, što se može reći i za njenog rođenog brata Marka koji je zahvaljujući poznatoj sestri, ali i izgledu, uspeo da šarmira veliki broj devojaka. Međutim, oboje padaju u drugi plan u trenutku čim se pojavi njihova majka Milijana Nikolić.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još... DANAS JE NAJSREĆNIJA NA SVETU! Ana Nikolić ima POSEBAN POVOD za SLAVLJE, emotivnom objavom raznežila je SVE!

Anina majka već godinama unazad vodi računa o svom fizičkom izgledu, a zbog toga što dosta vremena provodi u teretani svoje telo uspeva da održi u top formi, iako ima 61. godinu.

Foto: Instagram

Ova zgodna gospođa uskoro će postati baka, što na osnovu njenog fizičkog izgleda ne bi mogao da zaključi onaj ko je ne poznaje, a novom fotografijom koja se pojavila na Instagramu ostavila je u čudu znatno mlađe devojke i žene.

Ana Nikolić fotografisala je svoju mamu u kupaćem kostimu i njenim izgledom se pohvalila na društvenim mrežama, nakon čega je usledila lavina komplimenata na račun gospođe Nikolić, a kako i ne bi, kada u sedmoj deceniji izgleda ovako.

Foto: Instagram

D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Mama

#Marko Nikolić

#pevačica

'