AKTUELNO

Pevaču ne bi prijalo da svoju bivšu partnerku gleda na malim ekranima.

Pripreme za rijaliti koji će pomeriti granice kada je šou program ovog tipa u pitanju uveliko su u toku. Polako se otkrivaju učesnici "Zadruge" koja će početi sa emitovanjem 6. septembra samo na Televiziji Pink, a nove detalje u vezi sa rijalitijem saznajemo svakoga dana.

Jedna od potencijalnih učesnika jeste i Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa. Kako se mnogi raduju i nestrpljivi su da čuju i njenu stranu priče i bolje je upoznaju, sasvim sigurno da će biti pun pogodak ukoliko ona postane deo ovog projekta.

Foto: Instagram

Ipak, izgleda da se ta ideja nimalo ne dopada Lukasu koji je svojoj bivšoj supruzi ponudio 100.000 evra samo da ne uđe u rijaliti.

Lukas nikako ne želi da Sonja uđe u rijaliti jer bi mogla otkrije mnogo toga što javnost nije znala o njihovom životu, kao i o njemu samom. Zato joj je ponudio čak 100.000 evra samo da ne uđe, a znajući da je novac jedan od glavnih razloga za njeno eventualno učešće, on se nada da će uspeti da je odgovori od svega toga - rekao je izvor blizak bivšim supružnicima.

Foto: Instagram

Kako će se situacija dalje odvijati i da li će Lukasova bivša imati svojih pet minuta na ružičastoj televiziji, ostaje da vidimo.

Pročitajte još: NE RAZGOVARAJU? Marina Visković šokirana TRUDNOĆOM NAJBOLJE PRIJATELJICE! (VIDEO)

Pink.rs

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

#rijaliti

'