AKTUELNO

Pevačica je rešila da se popravi neke delove tela.

Atraktivna pevačica Severina Kojić za korekciju usana izdvojila oko 400 evra, osvežila je kosu ekstenzijama, a nedavno je za haljinu i cipele dala čak 7000 evra.

Pevačica se nedavno podvrgla tretmanu korekcije usana hijaluronskom kiselinom koja licu vraća mladalački izgled. Cene zahvata kreću se od 200 do 400 evra, prenose hrvatski mediji.

Na starijim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na levoj strani gornje usne, dok sad Severinine usne izgledaju svežije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja na sebe navlači vodu i tako osveži usne - objasnio je stručnjak za estetsku hirurgiju.

Severina je osim usana sredila i svoju kosu. U splitskom frizerskom salonu kosu je popunila ekstenzijama pa na nastupima kombinuje zavodljive kovrdže i ispeglanu kosu koja joj sad dođe do zadnjice. U poslednje vreme na nastupima po bini skakuće u mrežastim čarapama i korsetima kojima ističe isklesano telo.

Često bira kreacije domaćih i regionalnih, manje poznatih dizajnera, jer voli da promoviše mlade. Za jedan svoj nastup u Vodicama Seve je obukla crni korset koji je kombinovala sa mrežastim čarapama, nakitom i lancima. Oko vrata je stavila ogrlicu s velikim krstom.

Pročitajte još: BAJKOVITA SVADBA U GRADU LJUBAVI! Bivša misica blistala na venčanju! (FOTO)

Seve je nedavno svoje fanove obradovala odevnom kombinacijom kakvu su nosile Ema Stoun, Džesika Alba, Keti Peri i mnoge druge.

Pink.rs

#Plastične operacije

#Severina Kojić

#pevačica

'