AKTUELNO

Bora misli da Slobu žena vara po avionima!

Jelena Golubović i Maca Diskrecija, u sitne sate, napravile su svoju "emisiju", koju su nazvale "Bez dlake na jeziku". Njihovi sagovornici bili su Zorica Marković, Bora Santana, Marko Miljković, Filip Đukić i Milan Milošević. Govorili su o preljubi, a primer za to bio im je odnos Slobe Radanovića i Lune Đogani.

Foto: RTV Pink

Na Slobinom primeru imamo labilnog muškarca. Primitivni roditelji podržavaju Lunu, izgleda da nju niko neće napolju. Da li mislite da je fer, da čak ako se stvarno zaljubio, kaže ženi, pa tek onda poljubi Lunu, da ga ne gleda preko televizije kako se ljubi sa drugom, da li je fer da se ta žena ne ponižava javno? - pitala je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

POGLEDAJTE JOŠ: NOVA ROMANSA? Maca bacila oko na ovog zadrugara, pa uvredila devojke: On je TOP FRAJER i ispunjava sve kriterijume! (VIDEO)

Da sam Sloba, mene bi se odrekli roditelji! Ja nikada ne bih mogao da budem u takvoj situaciji. Sebi to ne bih dozvolio. Možda i ona njega vara, u avionima se svašta dešava - rekao je Bora Santana.

Foto: RTV Pink

Radim na tome da sve razotkrijem. Luna je u ovom slučaju šteta njihove prevare. Sloba želi da sedi na dve stolice i želi pobedu - kratak je bio Milan Milošević.
U devedeset posto slučajeva, muškarac se vrati ženi, nakon ljubavnice - utvrdila je Maca.

PROČITAJTE: ANĐELA VAN SEBE ŠČEPALA JELENU, obezbeđenje odmah skočilo na njih, Veliki šef odlučio da DISKVALIFIKUJE NJU! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'