AKTUELNO

Hoće da je vodi u svinger klub!

U toku noći, Maca Diskrecija i Jelena Golubović, napravile su svoju "emisiju". One su sa zadrugarima pričale o preljubi. Glumica je imala razgovor i sa pčelarom iz Kupinova, sa kojim se dotakla teme svingeraja.

Foto: RTV Pink

Kada je čula šta se radi u tim klubovima, ostala je šokirana, jer nije mogla da veruje da neki parovi tako funkcionišu. Da bi se uverila u njegove reči, Miki je odlučio da je odvede u jedan svinger klub.

Jelena, ja kao tvoj dugogodišnji prijatelj, ti nudim da odemo u svinger klub, kao posmatrači. Zašto ne bi preživela kad gledaš da se drugi je*u? Mislim da ti treba da vidiš sve u životu! Tu ima svega. Desi se i uzbuđenje. To je kao da gledaš porno film, samo uživo - rekao je Miki.

Foto: RTV Pink

Jelena i dalje nije imala želju da ode na ovo mesto, a Miki je tvrdio da ako ode tamo, za to niko neće znati.

Ja sam tamo bio! Imaš u Gornjem ili Donjem Milanovcu, pored puta, piše otvoreno. Šta dođe na Ibarskoj magistrali? - nastavio je Đuričić.
Čak u Donjem, Gornjem Milanovcu? Zar nema u prestonici, jel moguće da nema u Beogradu? Ja hoću da saznam gde ima neki svinger klub - u čudu je bila Golubovićka.

Foto: RTV Pink

Ja te vodim tamo, kada izađemo. Imam neke drugarice sa kojima idem, vole da gledaju te domino dame - izjavio je pčelar.

Kako se ovaj razgovor završio, kao i da li je Miki Đuričić uspeo da ubedi Jelenu Golubović da idu u svinger klub, pogledajte u video klipovima. Takođe, na kraju razgovora glumica i rediteljka čitala je izmišljene poruke gledalaca, koje je sama izmišljala u trenutku, a najoštija bila je prema Luni Đogani.

PROČITAJTE JOŠ: MIKI IZDAJNIK! Rudar odmah po povratku PROVOCIRA, a evo kako su zadrugari reagovali na njega! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'