AKTUELNO

Jelenine upadice dovele su ih do ludila.

Veliki šef poslao je večeras pismo čiji je sadržaj oduševio sve zadrugare, ali ne i Žižu Stojanović.

Foto: TvPink Printscreen

- Danas ste Žižu izabrali za najdvoličnijeg zadrugara. Sada je na njoj da ustane i pokaže da li ste bili ili niste u pravu kada ste izglasali nju - naveo je Veliki šef i dodao da Žiža mora da ustane i o svakom iskreno kaže šta misli.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su jedva čekali da čuju šta će Žiža reći, a sve je iznenadilo ono što je izjavila o Saški Karan, Lepom Mići i Mikiju Đuričiću.

Saška je ukras ove Bele kuće. Malo je nekad teška, ali je simpatična, uvek hoće da pomogne - rekla je Žiža i nasmejala sve, a onda se osvrnula na Mikija Đuričića, sa kojima je danima u svađi.

Foto: TvPink Printscreen

- Vredan, obavešten o svemu, zna svašta i pomaže, ali ume da zameri i napusti sastanak.

Ipak, Žižinih "pet minuta" preotela je Jelena Golubović svojim upadicama, koja je non stop govorila kako je glumica za Snežanu Mišković Viktoriju rekla da je narkomanka. Tada je pevačica skočila i sasula joj sve u lice.

Foto: TvPink Printscreen

Slušaj me, vrećo g*vana, jadna tvoja majka što te šalje po rijaltijima. Šta si ti?! Štalarko - urlala je Viktorija, a onda se ubacila i Žiža, koja je rediteljku nazvala stokom.

- Viktorija je meni učinila mnogo, uvek brine za mene da li sam glasna i šta mi treba - objasnila je Žiža, a njene stavove, kao i žestoki rat sa Golubovićkom, pogledajte u nastavku:

D. T.

#Filip Đukić

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Žiža Stojanović

'