AKTUELNO

Ne zna kako će opet pred publiku.

Pevač Toni Cetinski je pre nekoliko dana pregazio Ibrahima Kevljanina (62) u Rovinju, nakon čega je nesrećni čovek pronađen mrtav. Još uvek nije poznato da li je udarac Cetinskog izazvao smrt ili je pak Kevljanin pod nerazjašnjenim okolnostima izdahnuo ranije.

Posle obdukcije, usledila je i sahrana na koju Toni, ipak, nije mogao da ode.

Foto: Printscreen Youtube

Razmišljao sam da li da dođem, međutim, nisam skupio snagu. Ne mogu. Skrhan sam. Nisam uopšte u Rovinju, niti u Istri i nisam dobro - rekao je pevač i dodao:

- Ne želim da se nikome desi ovo što se desilo meni, čak ni onima koji se usude da insinuiraju grozne stvari. Očito je to bio taj trenutak namenjen sudbinski da ja tad baš prođem tu. Baš sam, ceo život sam - u nekom strahu od tih automobila jer to je nešto što čovek samo misli da kontroliše potpuno - ispričao je on.

Foto: Facebook

Inače, Toni je trebalo da se sutra pojavi na unapred zakazanom koncertu u Cirihu koji je, uprkos potpisanom ugovoru, otkazao.

Foto: Printscreen Youtube

- Ne znam kako ponovno da stanem na pozornicu. Nema druge. Ja moram da pokušam da idem dalje, moram da živim, moram da se bavim ovim poslom - rekao je Cetinski.

Pink.rs

#Nesreća

#Toni Cetinski

#pevač

'