AKTUELNO

Ima najbolju nameru.

Veliki šef ove noći poslao je zadrugarima pismo u kome je naveo da je večeras porodični sastanak i da je najbitnije da jedni prema drugima budu iskreni, kako bi rešili sve probleme koje su imali proteklih dana.

Foto: RTV Pink

Lepi Mića je odmah ustao i zamolio sve cimere da budu iskreni i kažu sve što im leži na duši. Pevač je tražio od Mace Diskrecije i Jelene Golubović da malo više pažnje obrate na održavanje higijene svojih intimnih regija.

Foto: RTV Pink

Ona stalno ide u dođem vešu. Njena vagina treba da se pregleda. To su ozbiljne prljavštine! Ništa nije loše, da ljudi dođu i da se njena vagina pregleda - rekao je Lepi Mića, koji je tražio isti pregled i za Jelenu Golubović.
Šta meni nedostaje? Moja ribica je čista i miriše - branila se Maca.

Foto: RTV Pink

Diskrecija je u jednom trenutku podigla noge na sto, kako bi se svi uverili da su one čiste, ali i ono što se nalazi između njih. Nakon ove dve zadrugarke Mića se dotakao i Žiže Stojanović koju je pohvalio jer je počela više da vodi računa o ličnoj higijeni, međutim glumica je dobila kritiku pošto je uhvaćena u laži, od strane pevača, ranije u toku dana.

PROČITAJTE: SUZA SUZU STIŽE: Teodora i Anđelo raskinuli i isplakali se zajedno, a onda je ona GRCALA DOK JE ČITALA NJEGOVO PISMO! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Maca Diskrecija

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Žiža Stojanović

'