AKTUELNO

Kada se otac razboleo, moja majka preuzela je brigu o celoj porodici, sve je iznela na svojim plećima - otkrila je ćerka pevačice.

Pevačica narodne muzike Milica Milisavljević Dugalić u rijalitiju ''Zadruga'' često je na meti pojedinih učesnika zbog svog ponašanja. Naime, nju su optuživali da se bavi crnom magijom, a mnogi su se smejali i njenim razgovorima sa statuom Stiva Džobsa. Međutim, malo ko zna zbog čega je Milica takva, te da iza sebe ima tešku životnu priču.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačicina ćerka, Maša Dugalić, koja je u međuvremenu zatrudnela i beskrajno usrećila svoju majku ovim vestima, za Pink.rs prokomentarisala je Miličine postupke u ''Zadruzi'', ali je otkrila i kroz kakav pakao je prošla njena porodica.

- Ona je specifična u svemu. Takvi su umetnici... Sa Stivom Džobsom pričala je jer je želela da izbaci negativnu energiju. Ona to neće raditi putem svađa i konflikata, već na svoj način. Ona na taj način akumulira i pozitivnu energiju. Ona je veoma vezana i za životinje, priča i sa njima. Tako se ponaša jer nema razumevanje svoje okoline. Ona u ''Zadruzi'' nema dovoljno adekvatnih sagovornika - počinje priču za Pink.rs Maša Dugalić i dodaje da Milica i kod kuće ima dve mačke sa kojima razgovara.

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG TOGA NE MOŽE DA SE RAZVEDE DOK JE U ZADRUZI? Ovo je USLOV da Kija da RAZVOD Slobi!

Foto: TvPink Printscreen

- Milica ima dva mačora - Kristijana i Lea. Ona sa njima razgovara kad je nešto tišti. Ona jednostavno ne želi da prenosi negativnu energiju na ljude, već želi samo da je neko sasluša. Ljudi često nisu spremni da je saslušaju, već je često kritikuju i osuđuju - kaže Maša i dodaje da su izjave pojedinih zadrugara da se Milica bavi crnom magijom ozbiljne optužbe.

- To nije šala, to su ozbiljne stvari. Milica je učestvovala u mnogim humanitarnim akcijama i pomagala je crkve i manastire i nebulozno je pričati o tome da li se moja majka bavi crnom magijom. Ona je to u početku smatrala šalom, ali to su ozbiljne optužbe i to može da ugrozi njeno zdravlje i njen integritet.

Foto: Printscreen Facebook

Miličina naslednica za naš portal otkriva i to da joj teško pada što ne može da se čuje sa majkom bar telefonom, ali je navikla da ona često putuje zbog poslovnih obaveza.

- Navikla sam da je mama često odsutna od kuće. Ona je još otkad sam ja bila mala često putovala po svetu, takvim se poslob bavi. Meni je teško jer ne mogu da se čujem sa njom bar telefonom - rekla je Maša i otkrila sa kakvim sa kakvim se sve nedaćama susrela njena porodica, ali i da je njen otac, Miličin suprug Radule imao čak tri moždana udara.

Foto: Printscreen Facebook

Milica je veliki borac, ona je mnoge stvari iznela na svojim plećima. I svoj privatan život i karijeru i borbu oko porodice, sa svim tim stvarima se ona sama nosila, bez ikakve pomoći u životu. Mi smo preživeli i izbeglištvo i bombardovanje, kroz svašta smo prošli, doselili smo se za vreme rata sa Kosova, iz Prištine. Doživljavali smo mnoge nepravde, a ona nikada nije klonula duhom, uvek je bila borac. Milica se uvek borila sa vetrenjačama, nikada niko nije stao iza nje. Otkad je moj otac doživeo tri moždana udara ona je preuzela brigu o celoj porodici, o nama... Bilo joj je mnogo teško. Cela naša porodična situacija je bila veoma teška, posebno u periodu kada smo se doselili iz Prištine, tada su oboje ostali bez posla i to je uticalo da se moj otac razboli. Njegovo stanje je sada stabilno, može da se kreće, u boljem je stanju. Milica ima podršku svog supruga, kao i moju - rekla je Maša za kraj intervjua.

Foto: Ivan Vučićević

Autor: Pink.rs

#Maša Dugalić

#Milica Milisavljević Dugalić

#Rijaliti Zadruga

#ćerka

'