AKTUELNO

Ona je iznenadila javnost.

Voditeljka i autorka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković tvrdi da je životne stavove gradila na svom iskustvu, ali i da se mnogo preispitivala zbog svega onoga što je čula od drugih, budući da su se na njenom kauču ispovedale neke od najinteligentnijih ličnosti sa naše javne scene.

Foto: Promo

Za razliku od mnogih žena koje odbijaju da govore o prevari, Marinkovićeva se dotakla i ove teme i iznela svoje mišljenje o tome, pritom sagledavši preljubu iz ženskog, ali i iz muškog ugla.

- Postoje žene koje nemaju dilemu oko toga da postoje koji su zaslužili da ih žena prevari. Posle toliko godina razgovora o ovim temama sa raznim ženama u svojoj emisiji, više nisam pametna i ne mogu da kažem šta je mera sreće za jednu ženu kada je reč o prevari i da li više boli saznanje da vas je slagao i izdao ili to što nema više strasti i što ste vi poželeli da ga prevarite - počela je priču voditeljka, a zatim postala konkretnija u izlaganju.

Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ: NJU JOŠ NISTE VIDELI: Ovako izgleda žena Žike Todorovića!

- Bilo je situacija i kada sam ja kuvala ručak jednom, a mislila na drugog, ali i da mladići s kojima sam se zabavljala poveruju da će im život biti lepši i srećniji sa nekom drugom, a ne sa mnom - bila je iskrena Sanja.

Autor: Pink.rs

#Sanja Marinković

#voditeljka

'