AKTUELNO

Gledaoce Pinka večeras očekuje jedno od najuzbudljivijih izdanja "Zadruge" do sada!

Pevačica Anabela Atijas biće večeras goščća specijalnog izdanja emisije rijalitija "Zadruga" na Televiziji Pink. Ona će sa Dušicom Jakovljević u studiju u Šimanovcima prečešljati sve aktuelne teme vezane za učešće njene ćerke Lune Đogani kojoj će poslati poztivinu energiju, a najsrećnija bi bila kada bi joj se pružila prilika da je vidi bar na tren.

Foto: Pink.rs

- Pogodilo me je to što je Luna bolesna i imam potrebu da joj se približim bar na taj način, ako mogu bar nekim delom podršku da joj pošaljem. Najsrećnija bih bila kada bih mogla da je zagrlim. Tu infekciju koju ima ima od rođenja, rođena je sa anomalijom bešike. Večeras imam potrebu da sam joj što bliže, da joj pošaljem svu snagu i da nam opet bude ona stara Lunči, vesela, nasmejana, da je dignem na noge jer ipak je ja takvu znam - rekla je Anabela, koju smo pitali šta bi poručila Luni i Slobi Radanoviću, ukoliko bi joj se pružila prilika da ih vidi.

Foto: Andrej Nihil/e-stock Miloš Rafailović/Pink.rs

- Slobi ne znam šta bih poručila jer nisam se susrela s njim od onda, a Luna bi mi, naravno, bila priorite. Zagrlila bih je, poljubila, znam da bismo se rasplakale i rekla bih joj:"Isplači se, odmori dušu". Tačno znam da bih joj u ovom momentu bila injekcija kakvu nigde ne bi mogla da dobije, a i meni bi jako značilo da je vidim. Šta god ljudi očekivali od mene, ona je ipak samo moje dete, a ja njena mama - kaže Anabela, koja u večerašnju emisiju Televizije Pink ne dolazi sa taktikom.

Foto: Pink.rs

- Osim iskrenosti surove, koju nosim uvek u sebi, ne mogu ništa da obećam. Nemam taktiku, biću iskrena kao uvek.

Kija je mag manipulacije

I dalje se prepričava o njenom susretu sa Slobinom suprugom Kijom Kockar u "Zadruzi", a mi smo je pitali kako bi reagovala kada bi se sa njom ponovo, posle svih uvreda, pretnji i optužbi, našla oči u oči.

Foto: TvPink Printscreen

- Sa Kristinom kada bih se srela bilo bi licemerno s moje strane da zanemarim činjenicu da ćemo se sresti na sudu, pa biće prilike da se vidimo i ispričamo u nekim drugim okolnostima, da stavimo najiskrenije sve karte na sto što u ovom momentu mislim da od nje ne bih dobila. Ne očekujem da bude iskrena, pa i po ulasku u "Zadrugu" je rekla da joj je hakovan profil sa kojeg je meni pretila. Ne očekujem da prizna, to prepuštam Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal - rekla je Anabela, koja ističe da voli da pruža druge šanse i da protiv njenog učešća u "Zadruzi" nema baš ništa, budući da je Kristina, kako kaže, od sebe napravila "veliku zverku i igrača".

Foto: Pink.rs

Anabela sumnja u Kijinu iskrenost, pa i u suze, koje su gledaoci imali priliku da vide pre nekoliko dana.

- I ja sam žena koja je imala tešku operaciju, i te kako pozdravljam jake i hrabre žene. Izašla sam jaka iz čitave te priče, ali nisam od toga pravila bauk, nisam ja jedina i ima mnogo gorih slučajeva. Treba takvu pouku poslati, da se ohrabre žene sa sličnom situacijom, da im budemo vetar u leđa. Sve je ljudski, ali ne treba nalaziti krivca na pogrešnoj adresi, kao što se našlo u Luni koja je tu najmanje kriva, ne zato što je moja ćerka. Pružena joj je ljubav, ona je dala ljubav i tu nema dalje rasprave o njenom učešću u "rasturanju" - rekla je Anabela za Pink.rs i dodala da smatra da je Kija sa njenom ćerkom uspela da uspostavi komunikaciju jer veruje da ona nije kriva za krah njenog i Slobinog braka.

Foto: Pink.rs

Duboko verujem da Kristina zna da Luna ništa nije kriva za rasturanje njenog braka, pa da je zbog toga poželela da sa Lunom ostvari dobru komunikaciju. S druge strane, Luna je potpuno čista, ima čiste i iskrene emocije i namere - rekla je Anabela za Pink.rs, a ostaje da vidimo šta će sve otkriti večeras u specijalnoj emisiji posvećenoj "Zadruzi" na Televiziji Pink!

D. Tanasijević

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Televizija Pink

#pevačica

'