AKTUELNO

Poznato TV lice uplovilo je u svoju mirnu porodičnu luku.

Nekadašnja voditeljka rijalitija "Farma" Aleksandra Jeftanović povukla se sa malih ekrana u januaru 2015. godine iz najlepšeg mogućeg razloga - kada je postala mama, a budući da je se domaća publika uželela, ekipa "Premijere" zakazala je susret sa ponosnom mamom, koja je otkrila da je u potpunosti posvećena majčinstvu.

Foto: Promo

- Ja sam u 39. rodila Anu i samim tim mislim da sam "full time" mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga. Mene se plaše, Saše ne, jer on nije sve vreme tu i on im još uvek popušta, ali mislim da je to normalna podela uloga. Mislim da će, kada budu ušli u pubertet, on biti taj "loš policajac", a ja dobar - ispričala je voditeljka, koja je potom dodala da se i članovi njene porodice uveliko pripremaju za doček nove 2018. godine.

Foto: TvPink Printscreen

- Što se tiče jelke, na meni je da to završim i stavim paketiće, ali dobro - organizovala sam Deda Mraza, dolazi jelka, sve... I ruska salata, sarma, pečenje, ne razlikuje se to ništa od neke druge srpske porodice

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Aleksandra Jeftanović

#Farma

#Premijera

#voditeljka

'