separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

RAZVELA SE, A I DALJE JE U BRAKU?! Ana se predstavlja kao RASTINA ŽENA! (FOTO)


Pevačica je svojim statusom na popularnoj aplikaciji zbunila sve.


Popularna pop pevačica Ana Nikolić šokirala je domaću javnost kada je prošle jeseni donela odluku da na brak sa Stefanom Đurićem Rastom stavi tačku, o čemu je posle mnogobrojnih spekulacija izvestila pratioce na Instagramu.

Autor: TvPink Printscreen

Jedna porodica se raspada... Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško - napisala je, između ostalog, 4. novembra prošle godine, posle čega je usledilo i Rastino saopštenje o njihovom razvodu.

- Ana i ja se jesmo razveli, ali mi imamo nešto neraskidivo, a to je Tara, smisao našeg života i najlepšu stvar koja će nas vezivati zauvek - glasio je deo Rastinog saopštenja objavljenog četiri dana posle Aninog.

Autor: Pink.rs

Čak i nakon što su jasno i glasno potvrdili da su se razveli, mnogi su i dalje sumnjali da je u pitanju, zapravo, marketinški trik dvoje (bivših) supružnika, a ove priče dodatno su podgrejali snimci emisije "Paparaco lov", na kojima se jasno vidi da Rasta često odlazi u dom svoje bivše supruge i tamo provodi određeno vreme.

Autor: TvPink Printscreen

I taman kada se prašina oko njihovog razvoda ili pak potencijalnog pomirenja malo stišala, usledio je novi dokaz koji će dodatno zbuniti sve one koji su bili nepoverljivi kada je njihov rastanak u pitanju! Naime, Anin status na Whatsapp-u, koji koristi sa svog privatnog broja mobilnog telefona, jasno ukazuje na to da se ona i dalje oseća i svojim prijateljima sa kojima komunicira predstavlja kao Rastina supruga.

Autor: WhatsApp

Autor: Printscreen

Rastina žena i Tarina mama - glasi WhatsApp status popularne pevačice, a da li sebe i dalje smatra suprugom repera od kojeg se razvela ili je, jednostavno, usled brojnih obaveza zaboravila da promeni status koji je ažurirala 24. avgusta prošle godine, zna samo ona.

Autor: Promo

Bilo kako bilo, Ana je u 2018. godinu ušla na najbolji mogući način do sada - spektakularnim povratkom na scenu i novogodišnjim nastupom kojem se mesecima unazad radovala, te nema sumnje da će joj aktuelna godina, uzme li se u obzir njen početak, biti uspešna i radna, a svi se nadaju da će biti srećna i zadovoljna i na drugim poljima.

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti