AKTUELNO

Stižu rode!

U noći kada je trudna Miljana Kulić ušla u "Zadrugu", Gordana Džehverović rekla je Kristini Kockar kako misli da joj se neke stvari po pitanju drugog stanja ove zadrugarke ne poklapaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Goca je tada izjavila da joj nije jasan termin porođaja Miljane Kulić, pošto je rekla novinarima kako je bila zbunjena trudnoćom i datumima koji su se malo pomešali, pa je zbog toga bila u čudu.

Mi smo deset puta imali odnose. Ja ne znam iz kog puta sam ostala trudna. Nisam znala. Prvi put sam u životu ostala trudna - umešala se Miljana Kulić koja je zatim počela da iznosi detalje.

Foto: RTV Pink

Rekao mi je ginekolog da sam juče zvanično ušla u četvrti mesec i po tome osmog avgusta je termin za porođaj. Od trećeg do osmog avgusta. Goca nije ništa kriva, samo se zbunila - zaključila je Miljana.

Foto: RTV Pink

Kulićeva se posle toga rasplakala, jer ju je uvredila Maca Diskrecija. Kako je izgledao ovaj trenutak, u kom je Miljana pričala o nastaloj situaciju sa Gordanom Džehverović i kada je otrkila kada joj je termin porođaja, možete pogledati u video-prilogu ispod.

PROČITAJTE: OVO MORATE DA VIDITE: Golišavi Đekson OPKORAČIO Slobu, on digao noge i PRIHVATIO IGRU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Maca Diskrecija

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'