AKTUELNO

Sve joj rekao u lice!

Nakon što su novinari završili sa svojim pitanjima, došlo je do svađe između Nadežde Biljić i Jovane Tomić Matore, a zatim i između Bore Santane i Mace Diskrecije. Sve se odigralo na krevetu u dnevnoj sobi.

Foto: RTV Pink

Narod me osuđuje zbog tebe. Sa tobom ne može normalno da se priča. Upropastila si me. Treba da mi propadne karijera zbog tebe?! Ostavi me na miru! Ne nabijaj mi ništa na nos! Nemoj da mi prebacuješ! Unela si mi tvoju negativnu nervozu. Zbog tebe ne mogu da se družim sa ljudima. Nisam sa tobom u vezi! Pusti me da živim život. Pakao sam doživeo zbog klošarke - pričao je Bora Santana.

Foto: RTV Pink

Maca Diskrecija nije mogla da veruje šta čuje od čoveka u koga je ludo zaljubljena, jer to od Bore Santane, koji ju je verio pred kamerama "Zadruge", nije očekivala.

Foto: RTV Pink

Ti mene vređaš svaki dan. Ja tebi ćutim. Video si da sam bila sa tobom par dana super. Ne mogu da budem normalna, kada si me napao sinoć zbog ove. Ti mene napadaš, ne ja tebe. Ukapiraj to, radi šta želiš! Završili smo - rekla je Maca.

Varnice između ovo dvoje zadrugara trajale su do duboko u noć, ali ipak krevete nisu odvojili, već su spavali jedno do drugo. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-klipu ispod.

PROČITAJTE: PINK.RS U POSEDU ANABELINE I NADEŽDINE PREPISKE: Ovakav PLAN SU SKOVALE Lunina majka i pevačica PRED NJEN ULAZAK U ZADRUGU! (FOTO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

'