AKTUELNO

Žurka je bila ideja njenog supruga Tonija!

Folk zvezda Dragana Mirković proslavila je 50. rođendan spektakularnom žurkom u bečkom hotelu „Ric Karlton“ na kojoj je okupila porodicu, prijatelje, kolege, ali i brojne predstavnike austrijske elite.

Foto: Foto: Mirko Tabašević

Žurka, koja je bila želja i organizacija njenog supruga Tonija Bijelića, počela je okupljanjem i koktelom na kome je sjajno raspoložena domaćica dočekivala goste koji su joj poželeli još najmanje pola veka zdravlja, sreće i uspeha. Među gostima su bili, osim Draganine porodice, i njene kolege Hoze Felisijano, Ana Bekuta, Boban Rajović, Daniel Đokić, Dimi, dizajner Bata Spasojević, čiju je unikatnu haljinu Dragana nosila tokom većeg dela dana, ali i čelni ljudi uprave grada Beča, austrijske policije, istaknuti političari, kao i neki od najuspešnijih biznismena iz Austrije i Nemačke.

Foto: Foto: Mirko Tabašević

Foto: Foto: Mirko Tabašević

Foto: Foto: Mirko Tabašević

Tonijeva želja bila je da se ova žurka organizuje kako on smatra da jedan takav jubilej zaslužuje, a moje je bilo da uživam u danu okružena dragim ljudima. Hvala svima koji su došli i ulepšali mi dan, ovu proslavu ću pamtiti dok sam živa – rekla je Dragana, koja je osim lepih želja dobila i brojne poklone.

Foto: Foto: Mirko Tabašević

Najpre sam, odmah po buđenju, dok sam silazila u dnevnu sobu, dobila divan poklon od dece. Marko je sedeo za klavirom a Manuela je uzela gitaru i dočekali su me svirajući moju pesmu „Nešto lepo“, što me je ganulo do suza - podelila je utiske.

Dragani je usledio dan pun lepih emocija i poklona, pa je od Ane Bekute dobila ikonu Belog Anđela, Hoze Felisijano, koji je doputovao specijalno zbog njenog rođendana iz Amerike, napisao je i izveo specijalnu pesmu posvećenu pevačici, od predstavnika Mercedesa za Nemačku na poklon je dobila automobil „Meklaren SLR“ sa personalizovanim tablicama na kojima piše „DM 50“, dok joj je Zdravko Čolić, koji zbog obaveza nije mogao da prisustvuje slavlju, poslao ogroman buket ruža sa čestitkom.

Foto: Foto: Mirko Tabašević

Foto: Foto: Mirko Tabašević

Foto: Foto: Mirko Tabašević

Ipak, ono što sve interesuje je šta je dobila od supruga Tonija:

Sve što je bilo na meni i oko mene toga dana poklon je od njega, ali najveći poklon je 19 godina bezrezervne ljubavi, pažnje i podrške. To je jedino što mi treba i za sve buduće rođendane – rekla je folk zvezda koja je sve vreme slavlja igrala i pevala ne skidajući osmeh sa lica.

Foto: Foto: Mirko Tabašević

Foto: Foto: Mirko Tabašević

PROČITAJTE JOŠ: Darkova komšinica iz Brestača za Pink.rs OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE o njegovom BRAKU sa Anom i upotrebi NARKOTIKA! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Dragana Mirković

#Rođendan

'