AKTUELNO

Odmah po napuštanju velelepnog grada nadomak Beograda otkrila je do sada nepoznate detalje.

Pinkova zvezda Nena Petrović napustila je prošle nedelje rijaliti "Zadruga", a sutradan, čim su joj se utisci slegli, za Pink.rs otkrila je svoje impresije o najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: Pink.rs

- Zadovoljna sam svojim učešćem u rijalitiju, zaista. Nije mi se samo dopalo to što sam okarakterisana kao rijaltii igrač, to zaista nisam, već normalna osoba. Ušla sam kao pevačica, izašla kao pevačica - objasnila je Nena, a potom jasno i glasno stavila do znanja da pomirenje sa Banetom Čolakom, sa kojim je bila u "Zadruzi", nije na vidiku.

Foto: TvPink Printscreen

- Nikada se neću pomiriti sa Banetom! Jednostavno ne želim. On je za mene neko ko je pre svega smešan, ko ne ume da se ponaša, ko nema elementarnu kulturu. Nije mi se dopalo kada je počeo da me vređa, kada sam ja iznela neke svoje stavove. Meni ne teba takav muškarac u životu, niti ću ga pogledati u životu.

Svoj stav je, naravno, iznela i o kolegi Slobi Radanoviću, koji već mesecima unazad životni prostor deli sa suprugom Kristinom Kockar i devojkom Lunom Đogani.

Foto: Privatna arhiva

- Rekla sam da razumem Kiju, koja je tu došla da rešava svoje neke probleme kako ume i zna. S druge strane, Sloba se zaljubio, pa ga ne može čovek razapeti na krst zbog toga. Luna je dosta mlada, da li greši ili ne, to je pitanje... Ali na greškama se uči. Međutim, mislim da će Luna i Sloba ostati zajedno - predviđa Nena koja smatra da Sloba nije agresivan, iako su ga pojedinci iz "Zadruge" tako okarakterisali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Zaista ga ne poznajem kao agresivca. Nikoga u kući ne mogu tako okarakterisati, ne bih volela da zbog toga krenu napadi na mene. Mada, biću iskrena - nikad se ne zna šta čoveka može isterati iz takta i pasti mu na pamet.

Mnogo se šuškalo i o navodnoj gej aferi između Slobe Radanovića i Marka Zeca, o čemu su akteri ove priče u više navrata javno govorili, ali i Kija Kockar, koja je, prema Neninim rečima, spomenula još jedan sličan muževljev "izlet". Budući da nije želela da imenuje sa kim je to Sloba razmenjivao eksplicitne poruke, a da je opšte poznata priča oko Marka Zeca, postoji sumnja da je u pitanju još jedan učesnik "Zadruge".

Foto: Pink.rs

- Jednom sam načula da je Kija rekla Slobi "Ti si se dopisivao ovde sa jednim muškarcem, ali neću reći sa kojim". Ne znam da li je mislila na Marka Zeca ili na nekog drugog... Kada sam je pitala za to, rekla mi je "Nisi ti dobro čula", mada, ja imam dobro uvo za to i vrlo dobro znam šta sam čula - završava Nena.

D. T.

#Bane Čolak

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'