AKTUELNO

Majke vatrenije od ćerki!

Da gledaoci vatreno prate najgledaniji rijaliti u regionu "Zadruga" dokaz su neprestana uključenja istih u program ali i njihovo unošenje u živote ukućana. Ovoga puta u emisiju se uključila gledateljka koja je vatreni navijač Lune Đogani i zbog toga je imala verbalni okršaj sa Marijom Kulić, Miljaninom majkom.

- Ovde tetka Bilja iz Beograda. Zašto stalno dovodite Miljaninu majku jer ja ono čudo od žene nisam još videla. Da li verujete da smo mi prestali da gledamo rijaliti zbog nje. Njena izvinjenja i to što se pravi fina, to nije u redu. To je glupo i van svake pameti, muka mi je. Priča o nekom vaspitanju... Moja ćerka ne bi ušla u rijaliti - ispričala je gledateljka u jednom dahu.

Miljanina majka nije ostala imuna na ovakve komentare.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li vam je u blizini daljinski? Promenite program kada vidite Miljanu - rekla je Marija.

Nakon ove Marijine opaske, voditeljka Dušica Jakovljević pitala je gledateljku zašto se javila u program ako ne gleda više program, s obzirom da su u kadru Miljana i njena mama.

Gledateljka se zbunila, a nakon nekoliko sekundi je odgovorila na pitanje.

- Gledam jer znam da su večeras pitanja gledalaca i htela sam to da joj kažem - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić osetila je potrebu da gledateljki obrazloži svoj stav još jednom.

- Svaki roditelj se trudi da na najbolji mogući način vaspita svoje dete, naročito žensko dete. E sada, ako deca ne poslušaju, za to roditelji nisu krivi - završila je Marija.

PROČITAJTE JOŠ: PROZVALA CIMERE DA SU GLUPI! Luna odbrusila Kiji: Devojko, prekini da me komentarišeš! (VIDEO)

Gospođa je iznela i pohvale na račun njenih favorita zbog čega se Anabela Atijas veoma obradovala.

- I ona Kija, sačuvaj me Bože, zna se što je ona ušla. Veliki pozdrav za Anabelu. Moji favoriti su Miki, Luna i Sloba. Anabela, niste ni vi trebali da pustite ćerku unutra. Ali ona je fina, vaspitana i iskrena i ja to cenim, svaka joj čast - završila je gledateljka.

Snimak ove rasprave Miljanine majke Marije i gledateljke pogledajte ispod.

R. L.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'