AKTUELNO

Sa njim je probala sve.

Priča koja je zasigurno uzdrmala sve zadrugare jeste se*sualno iskustvo koje je imala Nadežda Biljić. Kako su svi ukućani pričali o svojim prvim ljubavnim iskustvima i Nadežda je odala svoju tajnu.

Foto: Printscreen Youtube

Čini se da su neki ukućani pogrešno protumačili njene reči, što je ona i primetila nakon snimka koji im je pušten, ona ih je u toku prethodne noći razuverila i otkrila cimerima o čemu je zapravo reč.

To što sam ja javna ličnost ne znači da ne radi isto što i ostale devojke. Ja sam rekla da sam to probala sa momkom koga sam volela najviše na svetu i kojeg i dalje volim. To da se zaglavio, to su gluposti čiste, ja sam samo rekla da je to najodvratnija stvar koja postoji i stvarno bolje da me udario u glavu nego što mi je to uradio -priznala je ona.

Foto: Pink.rs, Printscreen youtube

Svi zadrugari su nakon ovoga prasnuli u smeh, a Biljićka je dodala da je ona bez dlake na jeziku i da nema problem da prizna bilo šta o njenom privatnom životu i da će uvek biti iskrena.

Pročitajte još: Kija ispričala zadrugarki kakav je SE*S IMALA sa Slobom, SNIMAK PUŠTEN SVIMA, on nije mogao da veruje šta čuje! (VIDEO)

D. B.

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'