AKTUELNO

Gledaoce najgledanije komercijalne televizije u Srbiji očekuje jedno od najuzbudljivijih izdanja "Pinkovih zvezdica".

Milionsku publiku Televizije Pink i večeras očekuje uzbudljiva epizoda "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja koje već četiri sezone obara sve rekorde gledanosti!

Foto: e-stock Katarina Cvijović/Pink.rs

Gledaoci će ove večeri imati priliku da isprate treću epizodu četvrtog kruga, koja sa sobom nosi brojna izenađenja! Osim spektakularnih nastupa najtalentovanijih mališana sa ovih prostora, očekuje vas i do izmena u dobro poznatom sastavu žirija.

Na mesto pop pevačice Goce Tržan dolazi producent "Pinkovih zvezdica" Marko Kon, koji je od prve sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja velika podrška svima koji su poželeli da svoj vanserijski talenat pokažu na glamuroznoj Pinkovoj sceni, te nema sumnje da će njegovi saveti i lepe reči biti dragoceni kada je muzički napredak Pinkovih zvezdica u pitanju.

Foto: Miloš Rafailović

Iznenađenjima tu, ipak, nije kraj - pored Lucije i Leonarda Mišića, prvih blizanaca u "Pinkovim zvezdicama", u večerašnjoj emisiji gledaoci će imati priliku da upoznajublizance još dvoje takmičara. Naime, Ljubici Mirković se na sceni pridružila njena sestra bliznakinja, Mikica, dok je Relja Ćetković pokazao svog brata bliznaca Ratka.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite još jedno veče puno emocija u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" večeras posle 21:30h samo na TV Pink!

D. T.

#Pinkove zvezdice

'